horoszkóp

Britney a legrosszabban öltözött celebritás

2006.01.12. 14:34
Britney Spears landolt az évi szokásos legrosszabban öltözött sztárokat összegző lista élén. Blackwell divatguru, a lista kiötlője túlspirázott Lolitának nevezte szegény Britneyt, ám nem kímélte a két évvel ezelőtti győztes Paris Hiltont és a listazáró Renee Zellwegert sem.

Az önjelölt ízlésrendőr listája olyan celebritásokat is tartalmaz, mint Mary-Kate Olsen, Jessica Simpson, Lindsay Lohan és Paris Hilton. Összeállítása mára már hagyománnyá vált Hollywoodban: az elmúlt években jó sok mindenkit kigúnyolt Erzsébet királynőtől Elizabeth Taylorig. Blackwell szerint egyébként 2005 különösen stílusromboló év volt.

Britney a divat lúzere

Britney

Britney Spears, aki tavaly adott életet első gyermekének, már öt éve az összeállítás előkelő helyén áll. "A pop hercegnőjéből a divat abszolút lúzere lett" - jellemezte Blackwell. Idei, 46-ik jelentésében azt is megjegyezte, hogy a 19 éves Ashley Olsen (aki ikertestvérével együtt egy multimilliomos szórakoztatóipari birodalom vezetője), depresszívan lepukkantan nézett ki zsákszerű rongyaiban, melyben bizonyára a tinilányok tetszésére pályázott.

Hilton egy tejszínes sajttorta

Backwell gurunak Paris Hilton milliomos utódról is volt néhány keresetlen szava: szerinte Hilton úgy néz ki, mint egy "szottyadt, tegnapi tejszínes sajttorta". A Született feleségekben szereplő Eva Longoria ízlése szerinte "túl harsány", Renee Zellwegert pedig egy "botra erősített festett tökhöz" hasonlította.

Van akit szeret

Blackwell arra biztatta az összeállításában szereplő hölgyeket, hogy igyekezzenek utolérni Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Kate Moss, Scarlett Johansson, Natalie Portman vagy Dionne Warwick "könnyed szépségét és emlékezetes stílusát".

Blackwell 2005-ös listája:
1. Britney Spears
2. Mary-Kate Olsen
3. Jessica Simpson
4. Eva Longoria
5. Mariah Carey
6. Paris Hilton
7. Anna Nicole Smith
8. Shakira
9. Lindsay Lohan
10. Renee Zellweger