horoszkóp

Brad Pitték George Clooneynál házasodnak össze

dns
2005.09.15. 18:20
Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjére legkorábban a jövő év elején kerülhet sor, mert addig elfoglaltak. A lagzi helyszínét már kiválasztották, noha Brad Pitt még el sem vált, és a szülei nem ismerik leendő menyüket, és leendő unokáikat sem.

Brad Pitt és Angelina Jolie úgy döntött, George Clooney olaszországi villájában szeretnének összeházasodni - adták hírül az olasz újságok. A pár előszeretettel vendégeskedik Clooney Como-tavi házában, ahova szívesen hívnák a barátaikat és a családtagjaikat is. A lapok szerint maga a színész ajánlotta fel a "csendes, félreeső, diszkrét házát", amelynek piaci értéke egyébként 5 millió font.

George Clooney tudta először

Angelina Jolie - Forrás: EPA

Amennyiben a helyszínen már nem változtatnak, a lagzit legkorábban a jövő év elején tarthatják, addig ugyanis Brad Pitt Kanadában forgatja Jesse James meggyilkolása című filmjét. Clooney egyébként büszke arra, hogy legjobb barátja, Brad Pitt elsőként vele osztotta meg a hírt, hogy összejött Angelina Jolie-val. Igaz, az őszinte beszéd előtt járt jó pár lépéssel a média, ugyanakkor Angelina Jolie és leendő férje eddig nem nyilatkozott a magánéletéről.

"Néhány alkalommal találkoztam Angelinával, mielőtt a barátom összejött volna vele. Nagyon szép és értelmes nő. Boldog vagyok, ha ő boldog" - adta a lehető leginkább semmitmondó választ a színész a Vogue magazin azon kérdésére, mit szól a pár kapcsolatához. "Persze együtt is láttam már őket, nagyon elégedettnek tűntek" - gyarapította a félinformációkat Clooney, aki üzleti kapcsolatban is áll Brad Pittel. A két színész és Cindy Crawford férje, Rande Gerber azt tervezi, hogy az ötvenes évek maffiózós-swingéneklős stílusát idéző szállodakomplexumot építenek Las Vegasban.

Még el sem vált

Angelina Jolie és Brad Pitt terveit egyébként korábban nyilvánosságra hozták, mint hogy Brad Pitt elvált volna a feleségétől, Jennifer Anistontól. Hivatalosan október 2-án ér véget a bontóper, amikorra a volt álompár az ügyvédeken keresztül megegyezik a vagyon megosztásáról. Brad Pitt még be sem mutatta családjának leendő feleségét, és szülei nem ismerik még leendő unokáikat, Maddoxot és Zaharát sem. A közös családi vacsorát novemberre tervezi.