horoszkóp

Pitt és Jolie bokszmeccsen randevúzott

2005.11.23. 11:16
Először jelentek meg együtt nyilvánosan, de egymáshoz sem értek.

Először mutatkozott együtt nyilvánosan szombat este Angelina Jolie és Brad Pitt, egy estélyen, melyet Muhammad Ali, a legendás boxoló tiszteletére rendeztek. Együtt jöttek autóval a sportcsarnok avatására, ráadásul a főbejáraton, nem pedig a celebritások számára fenntartott hátsó bejáraton.

Jolie hosszú, piros ruhában érkezett, Pitt pedig fekete öltönyben, csokornyakkendőben és feketére festett hajjal, végig egymás mellett álltak, nem tapizták egymást, és nem csókolóztak, viszont együtt mutatkoztak a tömegben. Brad Pitt és Angelina Jolie azóta mutatkozik sűrűbben együtt, mióta hivatalosan is kimondták a válást Pitt és Jennifer Aniston között, bár nyilvános eseményen még sosem mutatkoztak. Azóta Jennifer Aniston is vállalta kapcsolatát Vincent Vaughnnal, bár eleinte hevesen tagadta, miszerint bármi lenne köztük.

Rosszul lett a reptéren

Hogy pontosan mi a hivatalos kapcsolat most Jolie és Pitt között, azt nem lehet tudni, bár egyes értesülések szerint titokban már össze is házasodtak, leginkább azért, mert Jolie terhes. Ezzel magyarázzák, hogy a színésznő hétvégén rosszul lett a repülőtéren, és a le kellett ülnie, mielőtt felszállt volna a gépre. Szemtanúk szerint Jolie szédelegni kezdett, majd egy fotelba ült, de pár perc múlva lábra állt, és közölte, hogy semmi baja, így barátaival végül is felszállt a repülőre. Brad Pitt ekkor nem volt vele, nyilván a gyerekekre vigyázott. Jól értesültek szerint Jolie csontsovány, mert szervezete nehezen viseli a terhességet. Jolie nem erősített meg a hírt, miszerint terhes lenne, viszont közölte, hogy szívesen örökbe fogadna egy harmadik gyereket.

Kambodzsából örökbe fogadott fia, Maddox miatt Jolie múlt hónapban megkapta a kambodzsai állampolgárságot, és a napokban a kambodzsai útlevelet is, mellyel most már bármikor utazhat örökbe fogadott fia hazájában, ahol több projektet is támogat.