horoszkóp

Brad Pitt egy szobában aludt Angelina Jolie-val

dns
2005.04.01. 17:09
Két éjszakát töltött együtt Angelina Jolie és Brad Pitt egy szállodában, ahova Pilaf és Pilafné néven jelentkeztek be. A legkedveltebb pletyka szerint Pitt és Jennifer Aniston házassága Jolie miatt ment tönkre. A színésznőt a legszexisebb egyedülálló anyának választották.
Brad Pitt és Angelina Jolie együtt töltötte a húsvétot. A két színész közösen jelentkezett be egy szállodába a múlt hétvégén a kaliforniai Palm Springsben. Pitt és Jolie azonban nem nyaralni érkezett: közös filmjük promóciós fotózására érkeztek, így az is elképzelhető: a közös szoba híre is csak a film népszerűsítését szolgáló PR-fogás.

Pilaf és Pilafné

Brad Pitt és Angelina Jolie
A Sun című magazin szerint a két színész közös, franciaágyas lakosztályt foglalt a Le Parker Meridien szállodában, de a recepción nem saját néven jelentkezett be. A Mr And Mrs Smith című film főszereplői a Mr Bryce és Mrs Jasmine Pilaf nevet írták a vendégkönyvbe.

A lapnak nyilatkozó szemtanú szerint a lakosztály több elkülönített helyiségből áll, és egy éjszakára 800 font (288 ezer forint) az ára. A neve elhallgatását késő bennfentes szerint Brad és Angelina két éjszakát töltött a hotelben, és a szolgáltatások közt az uszodát és szaunát is igénybe vették.

A két színész nem győzi bizonygatni, hogy jó kapcsolatuk nem több, mint barátság. Angelina Jolie nemrég bevezette, hogy minden újságíróval, aki interjút készít vele, aláírat egy szerződést arról, hogy Brad Pittről tilos kérdeznie. A tavaly év végi pletykák szerint ugyanis a színész és Jennifer Aniston kapcsolata Jolie és fogadott fia miatt került válságba.

Jolie a legszexibb anya

Angelina Jolie azonban mások számára is ideális anya lenne. Egy nemzetközi internetes társkeresőn regisztrált felhasználók a legszexisebb egyedülálló anyává választották. A színésznő Nicole Kidmant és Uma Thurmant előzte meg, akiket Mary Louise Parker és Fantasia Barrino követ a top 5-ben. A férfiak esetében a leginkább kívánatos szingli apa P Diddy, aki csak néhány szavazattal előzte meg Colin Farrellt. Bruce Willis, Tom Cruise and Ethan Hawke örökíthető génállománya szintén sokakat szavazásra késztetett.