horoszkóp

Brad Pitt Jennifer Anistonnal vacsorázott

2005.02.24. 15:20
Együtt töltötte a Valentin-nap estéjét Brad Pitt és Jennifer Aniston. Az informátor nem sietett a hírt közölni, de részletezte a menüt: közös kínai vacsora, vörösbor, fagyasztott joghurt szőlővel. A válni készülő házaspár korábban is együtt bulizott, amikor Jennifer Aniston 36. születésnapját ünnepelték Mel Gibsonnal és Schwatrzeneggerrel.

Brad Pitt és Jennifer Aniston együtt töltötték a Valentin-nap estéjét. Legalábbis egy szemtanú ezt állítja, aki aznap este Pitt Los Angeles-i kúriájában látta őket együtt.

Kínai, vörösbor, és a bizonytalan éjszaka

"Ha a romantikus gesztusoknak lenne pénzben mérhető értéke, lenne vagy egymillió dollár. Noha nem mondhatnám, hogy Brad Pitt flancolt volna. Mr Chow-tól rendelte meg a kedvenc kínai ételüket. Hozatott vöröst bort, és desszertnek fagyasztott joghurtot és szőlőt rendelt" - mondta a bennfentes az Imdb nevű moziportálnak, de azt nem árulta el, mit csinált a vacsora után a házaspár.

A hír forrása hetekkel később beszélt a február 14-i esetről. Azon a héten pedig a Sun című napilap hozta le, hogy a házaspár időnkét találkozik. Egy hónappal az után, hogy bejelentették, útjaik szétválnak, Brad Pitt és Jennifer Aniston partit adott ugyanott, az otthonukban a színésznő 36. születésnapja alkalmából. A Sun úgy tudja, hogy a vendégek listáján szerepelt többek között Courteney Cox, California kormányzója, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson és Morgan Freeman is.

Februárban még komolyan vették

Február elején minden bizonnyal még mindketten komolyan gondolták a szakítást. Jennifer Aniston - miután úgy döntött, nem marad huzamosabb ideig fodrásza házában - megkérte Ali G-t és menyasszonyát, hagyja el azt a hollywoodi házát, amit Brad Pittel közösen vettek szerelmük hajnalán. Miután a brit származású komikus és menyasszonya, Isla Fisherrel kiköltözött, a A Daily Mirror című napilap szerint újból berendezkedett a kétmillió fontot (kis híján 710 millió forintot) érő luxusvillában. Az egyedüllét azonban nyomasztotta, és úgy döntött, több munkát vállal. A Jóbarátok sztárja új filmjét, a Friend with Money (Gazdag barát) című hollywoodi produkciót forgatja.

Brad Pitt is a munkaterápiát választotta. Az Ocean's Twelve reklámkörútján bizalmas kollégáinak, Matt Damonnal, és George Clooney-nak elmondta, szeretne visszavonulni egy időre. Azt állította, pár évig nem szeretne a színészettel foglalkozni, inkább az építészetben mélyedne el, és karitatív tevékenységekben venne részt.