horoszkóp

Brad Pitt szexisebbé akarja tenni Matt Damont

2004.11.24. 16:38
Brad Pitt úgy gondolja, jövőre Matt Damonnak kell megnyernie a People magazin szavazását a Világ Legszexisebb Férfija kategóriájában. A magazin olvasói szerint idén Jude Law a legkívánatosabb, és Pitt szerint barátját titokban megviselte a vereség. Ezért kezelésbe veszi a színészt.

Brad Pitt azt szeretné, ha Matt Damon lenne a világ legszexisebb férfija. A színész ezért fejébe vette, hogy kollégáját felkészíti arra, hogy legközelebb kiérdemelje a megtisztelő címet.

Idén Jude Law lett a legszexisebb

A világ legjeinek választását neves magazinok szervezik, akik olvasókat és szakértőket is bevonnak a nagy üzletbe. A People magazin olvasói például a legszexisebb hírességek közül válogatnak minden évben. Az idei szavazatok szerint a 31 éves színész, Jude Law rendelkezik a legtöbb szexepillel, akit Usher, Colin Farrell, Orlando Bloom és Jim Caviezel követ a sorban. Tavaly Johnny Depp került a lista élére, Brad Pitt 1995-ben és 2000-ben kapta meg a címet. Matt Damon, bár szerepelt a listán, nyertes még sose volt, és Pitt, aki a színész közeli barátja, úgy érezte, Damonnek ez titokban azért rosszul esik.

"Matt megérdemelné, hogy ő legyen a legszexisebb. Ami a munkáját illeti, kihozta magából a legtöbbet. Nagyon keményen dolgozott" - érvelt Brad Pitt a Femalefirst munkatársának. Damon karrierje valóban a csúcshoz közeledik, de ugyanez a magánéletéről nem mondható el. Nemrég azt nyilatkozta, nagy esélyt lát arra, hogy Ben Affleckkel öregszik majd meg, és nem élete nagy szerelmével, akinek személye továbbra is kétséges.

A nagylelkű Brad Pitt

Brad Pitt sem mondhatja el magáról, hogy magánélete sínen van, miután megromlott a kapcsolata Jennifer Anistonnal. Most azonban másokkal szeretne foglalkozni.

"George Clooney kollégámat egyszer már szintén választották a legszexisebbnek. Most együtt határoztuk el, hogy kezelésbe vesszük az esélyes jelölteket, és remélem, Jude Law után Matt Damon ideje is eljön" - mondta Brad Pitt, aki azt nem fejtette ki, hogyan tenné Damont szexisebbé. A célszemélyt a Femalefirst nem kérdezte.