horoszkóp

Aguilera szerint Spears karrierjének lőttek

2005.08.09. 17:03
Christina Aguilera mániája mások fikázása, jelenleg régi riválisán, Britney Spearsen köszörüli a nyelvét. A legrosszabbul öltözött énekesnők gyöngye most épp boszorkánnyá lett, és kiolvasta kártyáiból, hogy a toxikus sztárnak többé nem terem babér.

A terhes Britney nem tér vissza

Most, hogy Britney Spears állapotos, cseppet sem törődik külsejével, és hízik, ahogy csak lehet. Aguilera kisasszony szerint ezzel véget is vetett popkarrierjének. "Britney túlságosan elengedte magát" - nyilatkozta a Contactmusic internetes oldalon. Hozzáteszi továbbá, hogy reméli Britneyt kielégíti majd az anyaság, hiszen sose lesz képes újra formába jönni. "Nem látok esélyt a visszatérésre." - jósolja derűlátón.

Nincs békülés, mert akkor lehet fikázni

Pedig a terhes énekesnő még februárban békejobbot nyújtott az áskálódó Christinának, de úgy tűnik, a Dirty sztárja még annak hatására sem enyhül, hogy Britney mostanában tényleg nincs jó formában.

A két (most éppen) szőkeséget a Mickey Mouse Club című gyerek-tehetségkutatóban fedezték fel, így lehet mondani, már ősidők óta utálják egymást. Az mindenesetre egészen biztos, hogy annyira egyformák, tulajdonképpen tényleg túl kicsi Amerika mindkettejüknek. Bár valójában sose lehet elég kicsi.

Britney végre kapott gyűrűt

Britney amúgy ez év júniusában, a házassági évfordulóján érte el végre, hogy megkapja első gyűrűjét a férjétől. Miután egy évvel ezelőtt az énekesnő megkérte Kevin Federline táncos kezét, majd megvette magának a gyűrűt is a frigyhez, férje elérkezettnek látta az időt, és végre beruházott néhány karátra.

Aguilera csőrét az is piszkálhatja, hogy a Vanity Fair felkérte ellenségét, hadd fotózzák le terhesen, mint Demi Moore-t, így lehet úgy érzi, folyamatosan szerepelnie kell, mert vele nem történik semmi. Illetve történik, hiszen mindig mindenkinek beszól.

Legutóbb például azt állította, hogy ciki, ha egy sztár divattervezői babérokra tör, holott ő maga tavaly októberben, szóvivője szerint még külön szerződést is kötött a Basic Box Limited nevű brit vállalattal, melynek értelmében, Európában dob piacra, egy ruhákból és kiegészítőkből álló kollekciót. Akkor lehet azt mondani, hogy össze-vissza beszél?