Kétmilliót se ér Angelina Jolie vietnami gyereke

2007.03.22. 16:36
Nem tudni, pontosan mennyiért, azt sem, hogy hova megy a pénz, de az már biztos, hogy a Hello magazin fotózza Jolie legújabb örökbefogadottját. Aki a tárgyalások szerint nem ér meg a médiának annyit, mint a pár közös gyereke.

Brad Pitt és Angelina Jolie olyan kétmillió dollárt zsebelhet majd be újdonsült örökbefogadottjuk, a hároméves vietnami kisfiú fotóival. A féléves procedúra után múlt csütörtökön a színésznő végre átvehette legújabb gyermekét, Pax Thient, akinek vezetékneve most már Jolie, és mostanra végre eldőlt az is, melyik magazin hozza le a képeket róla, írja a People news.

People vs Hello

A Radar magazin információ szerint Jolie beleegyezett, hogy eladja a gyerek képeit 1,75 és 2 millió dollár között a People-nek, ám az újság szóvivője ezt az összeget abszurdnak minősítette. A People volt egyébként az a lap, ami Pitték tavaly nyáron született közös gyereke, Shiloh Nouvel első fotóiért ennek az összegnek több mint dupláját fizette ki, de ezek szerint egy vietnami árva nem ér annyit, mint két A-listás celeb vér szerinti gyereke. A magazin szóvivője most csak annyit mondott, semmilyen formában nem kommentálják esetleges tárgyalásaik részleteit.

Pax a bal szélen

Most úgy tűnik, a képek a Hello magazin hasábjain fognak feltűnni, miután ők kaptak jogot betekinteni a családi fotóalbumba. A lap ezen kívül készít egy saját sorozatot is anyáról és gyermekéről, és arról ahogy a kis Pax megismerkedik középső húgával, Zaharával, és nagyobb bátyja, Maddox mellett alszik.

Jövedelmező örökbefogadás

A sztárpár 4,1 millió dollárt vágott zsebre miután Shiloh tíz hónapja megszületett, ám ezt az összeget elmondásuk szerint jótékony célokra fordították. Most nem esett szó jótékonykodásról, mint ahogy a kapott összeg se került nyilvánosságra, de mivel Pitték költözködnek, esküvőre készülnek, sőt most már szinte saját óvodájuk is van, kellhet neki a pénz. Vagy ha nem akkor úgyis közölni fogják, hogy felajánlották jótékony célra.