A People címlapján a Jolie-Pitt bébi első fotója

2006.06.08. 11:19
A Pitt-Jolie közös gyerekről készült képek végső ára négymillió dollár lett: ennyit értek a People Magazine-nak, ami most címlapon hozza az első fotót. A boldog szülők tervei közt továbbra sem szerepel az esküvő, jelenleg gyermekeikkel és jótékonykodással vannak elfoglalva.

Megjelentek az amerikai People magazin címlapján a Shiloh Nouvel Jolie-Pittről készült első képek, amelyekért a lap 4 millió dollárt fizetett. Nem kevesebbet költött a brit Hello!, akik az európai jogokat vásárolták meg, és több pert is indítottak a napokban olyan honlapok ellen, ahol a kislányról készült képek kalózverziói jelentek meg. A jótékonysági ügyekben erősen buzgó szülők természetesen minden bevételt adomány formájában visszaosztanak a világ rászorulóinak, jelenleg különös tekintettel a namíbiai nyomorgókra.

"A gyereknél nincs szükség erősebb kötelékre"

A pár a szentcsaládi fotók ellenére sem tervez egyelőre esküvőt. A gyermekük születése utáni első közös sajtótájékoztatójukon melyen Jolie elmondta, jelenleg gyermekeik körül forognak gondolataik, az esküvő ötlete egyelőre nem merült fel. "Együtt vagyunk elkötelezett szülők, és fel sem merült, hogy ennél erősebb lenne a kötelék köztünk, ha ezt egy esküvővel fejeznénk ki "- jelentette ki Jolie. Brad Pitt azt is hozzátette, nagyon örülnek, hogy nem hagyták magukat eltántorítani attól, hogy a gyerekük Afrikában lássa meg a napvilágot. "Annyian mondták, hogy veszélyeztetjük gyermekünk életét, ha itt hozza világra Angelina. De egyértelműen bebizonyítottuk, hogy igenis, itt is a legjobb körülmények közt lehet gyermeket szülni" - nyilatkozták a világhírű és anyagilag is egész jól álló szülők, akiknek háborítatlan körülményeit a kormány a rendőrség bevonásával biztosította. Lehet utánuk csinálni.

Afrika legtitkosabb helye

Pitt azt is elmondta kislányuk születése után 315 ezer dollárt ajándékoztak a korháznak és a helyi iskolának. "Nagyon megszerettük ezt az országot, amiről túlzás nélkül szinte senki nem tudta, hogy létezik, míg mi ide nem érkeztünk. De ez mostantól más lesz" - mondta a pár, majd hozzátette, hogy munkájuk miatt a napokban el kell hagyniuk az országot. "Az Ocean's Thirteen forgatása miatt tovább kell állnunk, de soha nem felejtük el, hogy milyen kedves és diszkrét volt velünk mindenki, ebben a fontos idősazkban, amikor arra volt szükségük, hogy mindenki békén hagyjon bennünket. Arra pedig különösen büszkék vagyunk, hogy kislányunk namíbiai állampolgár lett ".