horoszkóp

Drogosnak tippelik Britney-t a videó alapján

2006.08.09. 13:46
Britney a legújabb DVD-jéhez mellékelt egy kis home videót, amiből világosan kitűnik, hogy valami nincs rendben vele.

A legújabb Britney-termék, a Chaotic című DVD tartalmazza azt a videofelvételt, amit férje, Kevin Federline készített egy 2004-es európai turnén a még gyermektelen Britney Spearsről.

Beszedett valamit

A videót megtekintve mindenki láthatja, hogy a rajta szereplő ember nem normális vagy legalábbis nem normálisan viselkedik. Britney Spears úgymond, nagyon kész van, de nem úgy, mint aki berúgott, hanem mint aki kábítószer hatása alatt áll. Elemzőink szerint nem fű, nem is kokain. A hirtelen mozdulatok, a megváltozott beszédmód és az agresszív, támadó attitűd miatt mindenképpen valami szintetikus szerre, az itthon nem kapható crackre gyanakodnak.

"Ronda vagyok" - kezdi elszállt nyavalygást az énekesnő, aztán nyüszörög egy kicsit. Ez későbbi gyermekei apját vigasztalásra ösztönzi, ettől Britney felbátorodik, és akkorát böfög, mint egy varacskos disznó. A böfögés után még jobban felbátorodik, és elkezd a legidegesítőbb hangnemben és akcentussal affektálni. Kevin Federline csak azért nem vágja pofán, mert akkor nem lenne miből finanszíroznia a hobbijait illetve Britney után más kenyérkereset után kéne néznie. Kevin F kezes bárányként viselkedik, hogy még durvább dolgok kimondására ösztönözze Britneyt. Ha nem alapítottak volna családot közösen, ezzel a videóval akár milliókat is kizsarolhatott volna belőle, de talán így még jobban járt.

Spears hisz az időutazásban

Britney helyenként értelmi fogyatékosnak tetteti magát, néhol pedig Stevie Wonderre vagy Jim Morrisonra emlékeztető fej- és törzsmozdulatokkal magyaráz. Elsírja, hogy úgy érzi, kimaradt a saját életéből és a dolgokból, mert mindig csak turnézott. Britney néha agresszív lesz, és püföli az asztalt, Kevinre förmed, hirtelen rángómozgásokat tesz.

"Úgy érzem magam... érezted már úgy magad... izé... láttad a Vissza a jövőbét?" - csapongnak gondolatai. Britney Spears elméjét valami annyira elhomályosította a felvétel ideje alatt, hogy egy csapásra tudósnak képzelte magát, és elárulta, hogy időutazás igenis létezik. Erre a legfőbb bizonyíték a Vissza a jövőbe című film.

A video valószínűleg azért került a hivatalos Britney-DVD extrái közé, mert ebből ítélve legalább Kevin Federline okosnak tűnhet, hiszen van mihez viszonyítani. Még valószínűbb, hogy azért mellékelték a DVD-hez, hogy akinek még maradt kétsége afelől, hogy Britney is csak egy hétköznapi ember, az most megtudja. Illetve nagyszerű ingyenreklám az új kiadványnak. Már akit érdekel.