Britney Spearsnek fia született

2005.09.15. 09:21
A huszonhárom éves popsztár egészséges fiúgyermeknek adott életet szerda délután. A császármetszéses szüléskor férje, a huszonhét éves, munkanélküli Kevin Federline mellette volt a kórházban.

Császár

Spearst tegnap reggel hatkor szállították a Los Angeles-i UCLA Medical Center nevű kórházba, és délután egy óra körül - magyar idő szerint este tízkor - már meg is született kisfia, akit a US Weekly magazin értesülése szerint Preston Michael Spears Federline-nek fognak hívni. Michael Britneynek az első, de férjének már a harmadik utóda. Federline-nek első házasságából Shar Jackson színésznőtől van egy három éves lánya, Kori és egy egyéves fia, Kaleb.

#alt#
A boldog anya
Az ifjú anya nemrég azt nyilatkozta az Elle magazinnak (melynek természetesen címlapján szerepelt terhesen), hogy észbontónak tarja a terhességet, és arra is jó, hogy minden családban lappangó titok kiderüljön általa. A magazinban azt is elárulta, hogy fél a szülési fájdalmaktól, ezért nagyon reménykedik benne, hogy császármetszést kell majd végrehajtani rajta. Így is lett.

Kevin & Britney

Britney Spears és egykori háttértáncosa, Kevin Federline tavaly házasodtak össze, csak pár hónappal azután, hogy véget ért Spears ötvenöt óráig tartó előző házassága Jason Allen Alexander nevű gyerekkori barátjával, illetve nem sokkal Federline második gyermekének megszületése után.

A házasságot követően Spears szakított előző menedzserével, és csak pihent, nagyrészt hétmillió dolláros malibui otthonában. A terhességet áprilisban hozták nyilvánosságra - írja az E! Online. A UPN amerikai tévétársaság ekkor tűzte műsorára a Britney and Kevin: Chaotic című valóságshow-ját, ami nem aratott túl nagy sikert.