horoszkóp

Zellweger szerint Bridget Jones nem kövér

2004.11.09. 16:52
Az egyébként rendkívül vékony Renée Zellweger egy interjúban kikelt a most divatos anorexiás szépségideál ellen: szerinte Bridget Jones formái nagyon is rendben vannak, egyszerűen úgy jó, ahogy van. Ettől eltekintve azért a filmforgatás után azért ő maga is igyekezett újra lefogyni.
Molett szőke
A 35 éves színésznőnek a gömbölyded harmincas szingli eljátszásához saját 36-os méretéről 44-esre kellett híznia. Ehhez átlagos nő számára hihetetlen bőségű étrendre volt szüksége: öt hónapig szinte csak krémes fánkokon, fagylalton és csokoládén élt, hogy elnyerje a megfelelő külsőt. A film forgatását követően azonban igyekezett megszabadulni a kilóktól, állítólag olyan sikerrel, hogy még egykori önmagához képest is soványra fogyott.

Soványan se boldogabb

Az Oscar-díjas színésznő szerint azonban ő csak azért fogyókúrázott, mert a filmben látható gömbölyű formája "nem a természetes alakja". A Hello magazinnak adott interjújában így magyarázza ezt: "Manapság szinte szenvedéllyé vált, hogy mindenki iszonyúan sovány akar lenni, és ennek szerintem rendkívül negatív üzenete van. Higgyék el, én magam sem vagyok semmivel sem boldogabb így soványan, mint túlsúlyosan voltam."

A színésznő szerint voltak, akik megpróbálták rábeszélni őt arra, hogy ne fogyjon le teljesen: "Igazából megértettem, miért mondják, de az egyszerűen nem az én valódi formám lett volna."

Colin Firth irigykedik

Sovány barna
A filmben Bridget szerelmét, Mark Darcy-t alakító Colin Firth szerint egyébként vicces, hogy Zellweger hízását és fogyását minden alkalommal világszenzációként tálalja a sajtó. "Lehet, hogy az irigység beszél belőlem, de ha én szednék fel 15 kilót, a kutyát nem érdekelné - Renée súlya bezzeg mindig a figyelem középpontjába kerül." - mondta el az angol színész, majd levonja a következtetést: "Szerintem ez jól tükrözi a mai világ állapotát."

Ezt azért részletesebben is kifejti: "Először az a hihetetlen a közvélemény számára, hogy valaki képes alaposan meghízni egy filmszerep kedvéért, aztán afelett nem tudnak napirendre térni az emberek, hogy a felszedett súlyt gyorsan le is lehet adni. Renée valamiféle csodalény lehet az emberek szemében, olyasvalaki, aki rendszeresen képes megcsinálni, amiről ők csak álmodhatnak."

A színésznő magánéletében mindenesetre nem okozott túl nagy problémát a méretváltozás: barátja, Jack White, a White Stripes zenekar tagja egész biztosan minden formájában rajong érte, mivel a hírek szerint megkérte a kezét.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft