horoszkóp

Birigitte Nielsen kamerák előtt szabatja át magát a Playboy-címlaphoz

2008.06.03. 10:50
Újra a Playboy címlapján szerepelne Brigitte Nielsen, ezért kés alá fekszik, hogy visszanyerje régi formáját az elmúlt évek drogos időszakai után. És mivel azt is megunta, hogy a sztárvilág nem beszél nyíltan a plasztikai beavatkozásokról, úgy döntött, a német RTL valóságshowt forgathat arról, hogyan pofozzák ki a világhíres német plasztikai sebészek. Molnár Anikó már mindezt megtette, igaz, ő csak mellnagyobbításának részleteit tárta a széles nyilvánosság elé.

Brigitte Nielsen sajátos módon tiltakozik az öregségfasizmus és a hamis szépségideál ellen: három epizódból álló valóságshowt forgat saját szépészeti beavatkozásaiból, írja a Stern magazin. Nielsennek ugyanis elege van már abból, hogy Hollywood azt hazudja a rajongóknak, a sztárok természetes módon tartják magukat karban. Ő inkább megmutatja, mi a titka a Playboy-címlapon jól mutató feszes idomoknak és a sima arcbőrnek: beengedi a műtőbe a német RTL kameráit, amelyek rögzíteni fogják, hogyan nyeri vissza egykori alakját a Playboy-fotókkal visszatérésre készülő színésznő.

Nagygenerál

A plasztikai műtétekről készült három részes sorozatot a német RTL tűzi műsorára. A műtétekre is Németországban kerül sor, mert a dán származású, 44 éves színésznő úgy gondolja, a német orvosokban abszolút megbízhat.

Leírni is sok, mi mindent láthat a kíváncsi német közönség, ha végignézi a "Régiből újat: Brigitte Nielsen a sztár-szépségklinikán" című valóságshowt: a színésznő arcfelvarrásra, szemráncfelvarrásra, saját zsírral történő arcfeltöltésre, mellfeszesítésre és zsírleszívásra jelentkezett be, valamint új fogakat is kap. "Teljes felújításon fogok keresztülmenni, olyan lesz, mintha egy csapat munkás kipofozna egy régi házat" - magyarázta Nielsen.

Brigitte Nielsen: Régiből újat

A nagy visszatérés és tabudöntögetés

A nagygenerál egyik, prózaibb oka az, hogy az elmúlt években a rehabot többször is megjárt Nielsen decemberben nagy visszatérésre készül: újabb Playboy-címlappal ünnepelné 20 évvel ezelőtti meztelen fotóit.

Sylvester Stallone exneje ezen kívül a hamis hollywoodi szépségideál ellen tiltakozik a sorozattal: "Tudom, hogy én vagyok az első híresség, aki beengedi a kamerákat a műtőbe. Tudom, hogy ezzel ledöntöm a tabukat és talán egy új vitát is elindíthatok: úgy érzem magam, mintha 30 éves lennék és így is akarok kinézni" - magyarázta a színésznő a műsor mögött rejlő eszmeiséget.

"Idegesít az a titkolózás, ami Hollywoodban folyik. Az emberek látják, hogy a sztárok nem természetesen öregszenek meg. Nem jó, hogy hazudunk a rajongóknak, akik legtöbbször nők" - nyilatkozta Nielsen, akinek átszabására a német RTL reményei szerint több millió tévénéző lesz kíváncsi.

A színésznő talán nincs tisztában azzal, hogy Magyarországon, éppen a sokszor Brigitte Nielsen-hez hasonlított Molnár Anikónak köszönhetően már rég ledőltek ezek a tabuk: az egykori villalakó jól sikerült mellnagyobbításának részleteit a Fókusz kamerái dokumentálták. Czifra Noémit pedig az orvosi rendelőbe kísérte el az Ötös Csatorna forgatócsoportja: ő a méhszájába engedett bepillantást, az akcióval pedig a nőgyógyászati szűrések fontosságára kívánta felhívni a figyelmet.