A külföldön ismert magyar pornószínésznő, Mandy Bright a Filmszemlén bemutatott Mix című filmben Gryllus Dorkával játszik együtt. Mandy a Velvetnek elmondta: nagyon élvezte a játékfilmes munkát, de nem változtatna pályát.
Mandy Bright munkásságát januárban a Las Vegas-i Adult Video News díjátadáson a legjobb külföldi színésznőnek járó trófeával díjazta a szakma, ennek ellenére itthon kevesen ismerik nevét. Eddig főleg amerikai, hardcore pornófilmekben villogtatta tehetségét.

"Szeretek pornózni"

Tekintse meg képeinket!
A színésznő két és fél éve van a pornószakmában, közel száz filmet tudhat maga mögött, de ez volt az első "rendes" filmje.

"Főleg a film visszhangjától függ, hogy forgatok-e még sima filmet. Ha esetleg megtetszik a játékom egy rendezőnek, és nekem is tetszik a felkérés, akkor szívesen próbálkozom filmezéssel a pornón kívül is. A jelenlegi munkámat nagyon szeretem, nem változtatnék szakmát" - mondta a Velvetnek.

Mandy kiemelkedő színészi alakításáért kapta meg az AVN pornó Oscarként is ismert díját. A díjra sokan Michelle Wildot tartották esélyesnek, ám Mandy a szakma szerint üdébb színfoltot képvisel, ezért Michelle-nek meg kellett elégednie a legizgatóbb jelenetért járó jutalommal. Az elismerés meglepetésként érte Mandyt, így nem is volt ott a Las Vegas-i átadáson, annak ellenére, hogy elég sok időt tölt Amerikában.

Profik az ágyban

Mandy szuperlatívuszokban nyilatkozott a Mix forgatásáról; mint mondta, "szuperjó hangulatban" dolgoztak, remekül kijött a stábbal. "Büszke vagyok rá, hogy ebben a filmben szerepelhettem. Mikor megnéztem a kész filmet, abszolút elnyerte a tetszésemet" - nyilatkozta a Velvetnek.

A film bemutatója csak február 15-én lesz, de a filmszemlén néhány szerencsés már láthatta, ahogy Dorka pornószínésznőt megszégyenítő hitelességgel éli a szexuális életet a kamerák előtt.

Kellemes csalódás

"Aznap, amikor Dorka ágyjeleneteit forgatták, pont nem voltam ott, pedig picit izgult, ezért örült volna, ha ellátom néhány jó tanáccsal" - mesélte a színésznő. "Utólag, az elkészült filmet látva, erre egyáltalán nem is volt szükség. Dorka tökéletesen formázta meg a pornószínésznőt. Nagyon tetszett a játéka" - mondta elismeréssel.

"A Dorkával való forgatás a lehető legkellemesebb csalódás volt. Fantasztikus színésznő, és amit nem is gondoltam volna, hogy rendkívül segítőkész, közvetlen, és figyelmes munkatárs" - nyilatkozta Bright.

Eredetileg Mónika

A Mónika néven anyakönyvezett Mandy a filmben olyan pornószínésznőt alakít, aki titkolja valódi foglalkozását. Az életben nincs szüksége titkolózásra, hiszen barátja, Frank Gun szintén pornózik.

Mindketten inkább külföldön forgatnak, és kint ismert neveknek számítanak. "Barátomat két éve ismertem meg, akkor már fél éve forgattam pornófilmeket. Az Erotika Kiállításon mutattak be minket egymásnak, akkor jöttünk össze." - árulta el Bright.

Közös filmek

Mandy és Frank számos filmben játszott már együtt, például a Cumbak Pussy #49, a Load In Every Hole, a Double Stuffed vagy a Service Animals #14: Let It Loose című filmekben. Jelenleg kétszer annyi filmet forgatnak külföldön, mint itthon, az Egyesült Államokban dolgoznak a legtöbbet. Ez lehet az oka annak, hogy itthon kevésbé ismerik Mandyt. A pornó "szakembereinek" gyülekezőhelyén a machomedia.hu fórumán is kevesen ismerték nevét.

Csak erős idegzetűeknek

Mandy elmondta, hogy szabadidejében honlapjának szerkesztésére szánja a legtöbb időt.

"Annak érdekében, hogy a weboldalam tökéletes legyen," - mondja- "megtanultam a honlap-szerkesztés fortélyait. Az itt látható anyagokat én vágom, én tervezem a jeleneteket, a beállításokat és a ruhákat, én találom ki az egészet, csak hogy minél tökéletesebben ki tudjam fejezni, hogy ki is vagyok én, és mit szeretek csinálni."

Mandy egyértelműen hardcore-ban utazik. Honlapját a 18 éven felüli közönség közül is csak azoknak ajánljuk, akik nem lesznek rosszul a művér és a szado-mazo jelenetek látványától.