horoszkóp

Britney Spears szerelmes lett az elvonón

2007.03.15. 12:39
Britney Spears a jelek szerint terápiája alatt lángra lobbant egy rehabtársa iránt, aki egy 33 éves rockzenész. Az is kiderült, hogy tinédzser kora óta bulimiás és mániás depressziós.

A hányattatott sorsú énekesnő az Anonim Alkoholisták egyik gyűlésén ismerte meg Jason Filyaw zenészt és a hírek szerint nyomban össze akar vele bútorozni, amint véget ér kezelése. Britney új szerelme 33 éves és a Riva nevű zenekar első számú gitárosa.

Ha kijön, össze akar költözni a zenésszel

Egy meg nem nevezett forrás a National Enquirer magazinnak így nyilatkozott: "Britney odavan Jasonért", majd egy szép, metaforában arról értekezik, hogy a férfi jelenti Britney-nek a fényt az éjszakában. "Meg van róla győződve, hogy Jason a terápia során segíteni tud neki, mivel alkoholbetegként ugyanazon ment keresztül, mint ő."

Cica és J-Sun in Love

Lapértesülések szerint Britney egyfolytában emailekkel bombázza új fiúját, akivel már ott tartanak, hogy becézgetik egymást: Britney neve "Édes" "Cica"vagy "My Lady", míg Jason "J-Sun" vagy a túlontúl hosszú "Mr Secret Underground Guy" névre hallgat.

Válasz a zavarodottságra

A Britney-saga legújabb hírei szerint az énekesnő azt is bevallotta végre orvosainak, hogy évek óta evési zavarokkal küzd, és tinédzser kora óta bulimiás. Utóbbi alól csak terhességei jelentették az átmeneti szünetet.

Az énekesnő elmondta, 16 éves kora óta junk foodon él, amit rendre kihány, hogy a megfelelő szinten tartsa súlyát. A 25 éves Britney ezen kívül mániás depresszióval is küzd, mely az orvosok szerint némiképp választ ad arra, miért viselkedett olyan zavartan az utóbbi időben.

Lelepleződés

Az orvosok eddig azonban hiába kezelték depresszióját, a kezelések hatékonyságát csökkentette a páciens bulimiája. Semmi sem marad meg ugyanis hosszan a gyomrában. A központ személyzete arra lett figyelmes, hogy Britney állapota tovább romlott az általában épp ellenkező hatással bíró étrend ellenére. Britney-t felelősségre vonták, aki végül mindent elmondott bulimiájáról.

Tovább tart a kúra

Jelenleg úgy tűnik tehát, hogy Britney-nek a tervezettnél jóval tovább kell időznie a rehabon, természetesen csak ha meg tudják győzni ennek szükségességéről. Tíz év testi is mentális romlás nem gyógyítható meg néhány hét detoxszal, vélik az intézet dolgozói, akik attól tartanak, hogy Britney - aki nem vált a kezelések elkötelezett hívévé -, türelmetlenné válik és végleg meglép.

Britney-t, mint ismeretes, alkoholizmusa és anyagfüggősége miatt kezelik a malibui Promises központban, miközben férje, Kevin Federline vigyáz gyerekeikre: a 18 hónapos Sean Prestonra és a hathónapos Jayden James-re.