Kórusban dicsérgetik Britney kopasz fejét

2007.02.25. 15:26
Most már nemcsak apja, volt pasijai és a fél világ aggódik Britney Spears-ért, Kevin Federline is másfél óráig látogatta a megbolydult énekesnőt a rehabon. Courtney Love és Gwen Stefani azzal fejezték ki együttérzésüket, hogy elkezdték dicsérgetni Britney kopasz fejét.

Egészen biztos, hogy legalább két ember létezik e Földön, akinek tetszik Britney Spears új kopasz frizurája: az egyik Courtney Love, a másik Gwen Stefani.

Laza és jól néz ki

Courtney Love, a Hole egykori énekesnője - aki maga is belülről ismeri az elvonók világát - nemrég úgy nyilatkozott, hogy támogatja Britney stílusváltását: "Szerintem nagyon laza, amit tett. Halál komolyan mondom" - idézi Love-ot az entertainmentwise.com.

Klikk!

Gwen Stefani is az elsők között volt, akik együttérzéséről biztosította a talajvesztett sztárt. A Mirror című lapnak így nyilatkozott: "Felnyalábolnám és adnék neki egy puszit. Remélem jól van. Van egy újszülött gyereke meg ilyenek. Remélem, tudja élvezni, mert ez egy elképesztő dolog."

A No Doubt egykori énekesnője is beállt a Britney haja kapcsán fontoskodók közé: "Jól néz ki a leborotvált hajával."

Federline másfél órán át látogatta

Pénteken egyébként Kevin Federline is meglátogatta a bajba jutott Britney-t az elvonón, írja a People című lap. Gyermekei apja nagyjából másfél órát maradt nála látogatóban. Egy, a férjhez közelálló forrás ezt nyilatkozta a People-nak: "Kevin csak annyit szeretne, hogy Britney újra rendben legyen" - és azt is hozzátette, hogy Kev igenis szereti Britet és a legjobbat akarja neki és a gyerekeknek.

A cikk megjelenéséig az énekesnő nem szökött meg harmadszor is a malibui Promises nevű rehab-intézményből.

Britney szép, kellemes, drága helyen van
A '89-ben alapított malibui Promises nevű rehabilitációs intézményben masszőzök, fenséges lakomák és kandallós különlakosztály, valamint a leggyönyörűbb tengerparti kilátás várja a gyógyulni vágyó hírességeket, írja az MLive. Innen tért vissza az életbe Charlie Sheen, Ben Affleck, Diana Ross és Andrew Perry is. A kezelés egy hónapra 48 ezer dollár, ami feltehetően nem vágja földhöz a sztárokat, igaz ehhez bent is kellene addig maradjanak, ami Britneynek a jelek szerint nem megy túl könnyen.

Az ezerhatszáz dolláros napidíj mellé kap Spears személyi edzőt, kozmetikust, profi tanácsadást és természetesen egy fűszálat sem kell keresztbetennie. Ha pedig végképp megunná magát a még ezek mellett is ingerszegénynek érzett környezetben, akkor lovagolhat, teniszezhet, sőt kosarazhat és úszkálhat is.