horoszkóp

Exférjek kísértik Britneyt

2006.12.04. 11:32
Nem csak Federline jelent veszélyt, rögtön a Las Vegas-i egynapos exférj is megjelent. Britney jó, ha összekapja magát, még csődbe megy. Kész szerencsére, hogy már van kitől kölcsönkérnie.

Az egyik volt férj, Federline botránykönyvet ír Britney szexuális szokásairól, a másik ex, Jason Alexander pedig abban bízik, talán folytatódhat románca a válófélben lévő pophercegnővel. Azért biztos, ami biztos, állítólag ő is kiad egy könyvet gyerekkori barátnőjéről, Britneyről, akivel 55 óráig házastársak is voltak - írja a FemaleFirst.

Az első ex, Jason Alexander, Federline-nál jóval kevesebb ideig bírta Britney mellett, házasságuk 2004 elején mindössze 55 óráig tartott, a frigy egy átbulizott Las Vegas-i éjszaka eredménye.

"Nagyon szerettem őt, sok közös dolgunk volt. A mi kapcsolatunk a kulisszák mögött zajlott, az emberek csak akkor tudták meg, amikor a házasság után szakítottunk és ő eltűnt az életemből" - mondta Alexander.

Fenyegetés az exnek

Folyamatosan csalta?

Az első ex egyébként nem először pakol ki, nemrég azzal állt elő, hogy Britney második szülése után plasztikai műtéten esett át, Federline-t pedig azzal gyanúsítja, csak Britney pénzére hajtott és folyamatosan csalta. Bár az ezekről szóló hírek egyikéhez sem kell az embernek agysebésznek lennie, ugye.

Kevin volt menyasszonya, Kerri Whittington szintén kétségbe vonja Federline hűségességét: "Kevin egy szörnyű alak, akit rengetegszer láttak sztriptíztáncosnőkkel, a rapper-karrierje pedig egy nagy vicc" - nyilatkozta.

Alexander egy tévéműsorban arról is beszélt, Britney majdnem három év után most újra felvette vele a kapcsolatot, és megfenyegette, nehogy olyat mondjon róla és Kevinről, amit később esetleg megbánhat.

Szülinap Paris Hiltonnal

Britney eközben, úgy tűnik, volt férjeivel mit sem törődve Los Angelesben ünnepelte 25. születésnapját - írja a USA Today. A pophercegnő a hétvégén Paris Hilton és Lindsay Lohan társaságában partizott a Hyde Longe-ban.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft