A héten negyedszer engedett betekintést a popdíva lábai közé. Erre Perez Hilton is bedühödött, pedig ő sokat bír, ez a dolga.

Britney spears elkanászodott: egykori pophercegnőből bugyitlan fenyegetéssé vált a világ számára. Kevesebb, mint egy hét alatt a kamerák 4 különböző alkalommal kapták le Britney alsó fertályát.

November 22.

Az éppen csak elvált anyuka, leopárdmintás miniruhájába engedett betekintést természetesen alulról. Itt még volt rajta fehérnemű.

November 24.

Lefényképezték, ahogy egy kocsiból szállt ki, ismét miniszoknyában. Felöltözésnél ez alkalommal az alsónemű már láthatóan kimaradt.

November 26.

Spears kisasszony újabb bepillantást engedett intim testtájaira, nem csak kivillanó mellét, de összes bemeneti nyílását, is megmutatta, de ezúttal a csupaszra borotvált punci vitte a prímet.

November 28.

Utolsó támadása. Ágyékig felhúzott ruhával várta a paparazzik lencséit, természetesen autóban.

Perez Hilton celebriti-blogger szerint most már Britney legelszántabb rajongói is kritikával szemlélik egykori bálványuk legutóbbi mutatványait. Hilton elmélete szerint Britney erősen megváltozott az utóbbi két évben. "Már mezítláb jár, Cheetost eszik, és hozzáment egy lúzerhez. Egyszerűen értéktelen ez a nő. Szomorú, de azt kell mondanom, hogy az a lány, akibe mindenki belezúgott, aki azt az iskolai egyenruhát hordta, nem létezik. Az csak egy imidzs volt, amit az okos menedzserei kitaláltak neki."

A pszichológus véleménye

Itt eltúlzott exhibicionizmussal állunk szemben. Az utóbbi időben felgyorsult Spears körül az élet. Elvált, két gyermekével magára maradt, új lemezt készít. Hogy a középpontba kerüljön ismét, Paris Hiltonnal barátkozik. A celebvilágra jellemző a magamutogatás, de ez már azon is túltesz. (Az, hogy mutogatja intim testrészeit, labilissá vált személyiségének köszönhető.) A sztárság, a sztár életforma torzítja a személyiséget. A bálványozás, a megkülönböztetett bánásmód azt az érzést keltheti a hírességekben, hogy nekik minden megengedett, nekik minden jár.

A világhoz és saját magukhoz való viszonyukat nagyban meghatározhatja ez az érzés, és ha éppen nem fut a megszokott módon a szekér, akkor könnyen összeomolhat labilis önbizalmuk. Szinte függővé válnak a sztár életformától, és sok mindenre hajlandóak, hogy megkopott hírnevük újból visszanyerje eredeti csillogását. Britney magamutogató viselkedésének hátterében is ez húzódhat meg.

Spears esete felveti a kérdést, hogy az egyszerűség milyen értéket képvisel a mai kultúrában? Az énekesnő már csak fotói miatt is a Paris Hilton és Lindsay Lohan-féle null-médiajelenségek közé került, de a mindennapi életben is velük jár bulizni. Ha valakit egy héten négyszer kapnak le kompromittálható helyzetben, az már nem véletlen. A sztárok magamutogatása Peter Postot, az Emily Post Etikett- és Viselkedésoktató Intézet igazgatóját is aggasztja. "A fiatalok fogékonysága miatt aggódom. Attól félek, hogy ettől majd azt mondják: Huh, ha Britney Spears vagy Paris Hilton megteheti, én miért ne tehetném meg!?"