horoszkóp

Britney Spears házassága rendbejött

2006.01.09. 15:00
Kevin Federline szerint minden rendben. Ő és Britney soha nem veszekedtek, elköltözésről pedig szó sem volt. Második gyerekről azért egyelőre szó sincs.

Egy Los Angeles-i rádiónak nyilatkozva Kevin Federline minden érdeklődőt biztosított afelől, hogy házassága Britney Spearsszel nem is lehetne jobb, írta az Ananova. Ezzel Federline az elmúlt időkben felröppent híreket kívánta cáfolni, amelyek azt állították, hogy miután megszületett kisfiuk, Sean, házasságuk romokban hever.

Minden csudaszép

"Semmi nem igaz a hírekből. Soha sem szakítottunk, és Britney sem rakott ki engem a közös otthonunkból" - erősködött Federline Ryan Seacrestnek, a rádióállomás műsorvezetőjének. "Minden csodás. Nagyon boldogok vagyunk" - mondta még, de arra a kérdésre, hogy szeretnének-e még egy gyermeket, a világ talán leghíresebb háttértáncosa nemmel válaszolt: "Túl korai lenne még, most még biztos nem. Várunk egy kicsit."

Együtt kaszinóznak

Lehet abban valami, hogy kicsit javult a helyzet Britney és Kevin közt, írja a TheCelebrityCafe. A házaspárt a napokban Las Vegasban látták, ahogy az egész Spears klánnal - nagymamát és nagybácsit is beleértve - kaszinóztak. Jelenlevők szerint az egész nagyon családiasnak és felettébb békésnek tűnt. "Mind együtt érkeztek. Britney nagymamája arról panaszkodott, hogy miért nem foghatja soha a kicsit, és az is egyértelműen látszott, hogy Kevin nagyon jóban van anyósával. Szinte szavak nélkül is értették egymást" - számolt be egy szemtanú.

Saját fejlesztés

A hírek szerint nem csupán passzióból érkeztek a kaszinóba az illusztris vendégek. A Spears család férfitagjai, Brian és James Spears ugyanis saját fejlesztésű pókerszoftvert teszteltek, amelynek lényege, hogy otthonról is lehessen kártyapartikon részt venni.