Több mint 500 ezer dollárt fizetett Britney gyerekkori barátjának és villámvőlegényének, Jason Alexandernek, hogy felbonthassák Las Vegasban köttetett házasságukat.
A hányatott sorsú énekesnő 500 ezer dollárt fizetett az élelmes ifjúnak - ez azt jelenti, kétnapos házasságuk minden egyes órája 10-11 ezer dollárt kóstált, tudta meg a Thisislondon.com.

Nem hálták el

Tekintse meg képeinket!
Az ifjú pár egyébként nem hálta el házasságát, az éjszakát a Las Vegas-i Palms Hotelben töltötték, külön szobában. Egy, az esetet ismerő személy elmondta: "Félmillió dollár érkezett Jason Alexander louisianai számlájára, néhány órával azután, hogy összeházasodtak."

A 22 éves énekesnő egyik barátnője elmondta, miután Britney édesanyja értesült a hajnali 5 órakor köttetett házasságról, őrült hajtóvadászat kezdődött egy jó ügyvédért.

Élete legjobb üzlete

Alexandert állítólag kényszerítették, hogy írja alá a házasság érvénytelenítéséről szóló papírokat, amelyeket egy ügyvéd rángatott elő sietősen. Britney egyik embere így szólt Jasonhoz: "Te is nagyon jól tudod, hogy Britneynek fogalma sem volt, mibe mászik bele. Fogadd el azt a pénzt, ez életed legjobb üzlete."

Jason Alexander
Az ismeretlen nyilatkozó hozzátette, a kuncorászó Britney képtelen volt felfogni tettének komolyságát. Ugyanakkor a Music Televisionnek adott interjújában Spears elmondta, még mindig hisz a házasság szentségében, csak éppen "kicsúsztak a dolgok a kezéből".

A riporter azt kérdezte tőle, érez-e még valamit házastársa iránt, mire Britney így terelte el feltűnés nélkül a szót: "Nem tudom. Ez túl személyes kérdés. Viszont most jött ki egy új klipem, és az nagyon király."