Miközben Kevin Federline, a férj nyitott házasságot akar, az énekesnő állítólag ismét várandós. A nagy hírt spontán, egy áruházi shoppingolás közben jelentette be.

Britney Spears egy plazázás alkalmával jelentette be, hogy máris terhes második gyermekével. Az énekesnő nem sokat egyeztetett szóvivőjével, egyszerűen csak közölte a néppel a nagy hírt. A nem éppen kecses vonalú Spears egy bevásárlóközpontból jött kifelé Malibuban, amikor egyszer csak megpaskolgatta saját pocakját és az egész áruháznak tudtára adta: "Igen, itt a második!"

Azt beszéli már az egész város

Britney Spears valószínűleg azért szánta el magát e merész tettre, mert már nagyon idegesítette, hogy a Shabby Chic nevű bútorboltban mindenki őt bámulja. A malibui nébörhúd lakói is tudni vélik, hogy az énekesnő ismét gyereket vár, egyik legközelebbi barátja az "in Touch" című magainnak például ezt mondta: "Britney minden kétséget kizáróan újra terhes. Pontosan ugyanúgy viselkedik, mint amikor első gyermekével volt várandós."

A férj inkább a nyitott házasságot szorgalmazná

Miközben Spears ismét a szaporodással foglalja el magát, férje, Kevin Federline állítólag ismét más nők után kajtat. A Life & Style Weekly című amerikai lap értesülései szerint a 27 éves Federline nem bírta tovább, és elmondta feleségének, hogy milyen rossz neki, hogy csak egyetlen nő van az életében. Britney egy barátja ezt mondta a lapnak: "Kevin szerint egy nyitott házasság jobban működne".

Anyukájához fordult

Ebbe a popkirálynő természetesen nem akar belemenni, és azt is megmondta, hogy nem bírná elviselni, ha férje össze-vissza csajozna. Ezért anyukájához fordult tanácsért - írja a nationalledger.com. A mama tanácsait azonban nem volt módunkban kifürkészni.

Britney Spears tavaly szeptember 14-én délután egy óra körül - magyar idő szerint este tízkor - adott életet Preston Michael Spears Federline nevű fiának. Britneynek ő az első, férjének már a harmadik utódja. Federline-nek első házasságából Shar Jackson színésznőtől van egy három éves lánya, Kori és egy egyéves fia, Kaleb.