Az énekesnő elismerte, hibázott, amikor ölébe vette a fiát vezetés közben.

Britney Spears beismerte, hülyeség volt féléves fiával az ölében autót vezetni, mert ezzel veszélyeztette kisgyermekét. Pár nappal ezelőtt attól volt hangos a sajtó, hogy az énekesnő valami érdekes megfontolásból nem tette bele fiát a gyerekülésbe hanem ölébe vette, és úgy ült be az autóba, mindezt ráadásul egy fotós meg is örökítette. Spers akkor nem kívánta kommentálni az eseményeket, ma azonban nyilvánosan ám nem túl lelkesen beismerte, helytelenül cselekedett.

Menekült

"Hibáztam, és kész" - az énekesnő pusztán ennyit mondott az Access Hollywood című tévéműsorban. Emellett azzal védekezett, hogy a gyereket azért vette az ölébe, mert a lesifotósoktól kellett védeni. Az X17 nevű fotóügynökség munkatársa azonban, aki a képeket készítette, tagadta a vádakat. Az ögynökség szerint a képek békés szituációban készültek, a fotós nem zaklatta az énekesnőt.

A fotós állítólag teljesen véletlenül járt arra, éppen ott kávézott, amikor a Britney megjelent a gyerekével, még csaknem is dolgozott. Az ügynökség mindazonáltal elismerte, gyakran ólálkodnak munkatársai az énekesnő körül, de aznap éppen véletlenül senki sem volt a közelében. A paparazzik egyébként néha ki is segítik az énekesnőt, nemrégiben ők segítettek újraindítani lerobbant kocsiját.

Kínos

Spears kínos szituációba került a képek miatt, tegnap a rendőrség is felkereste, aggódtak ugyanis családügyisek. Britney kétség kívül szabályt sértett, amikor ölébe vette fiát vezetés közbwn, a kaliforniai törvények szerint ugyanis a gyereknek hat éves, vagy 27 kilós koráig gyermekülésben a helye. Ennek ellenére a BBC információi szerint nem indítanak eljárást az ügyben. Britney Spears szeptemberben adott életet fiának Sean Preston-nak, de a híresztelések szerint ismét terhes, annak ellenére hogy utóbbi időben megromlott kapcsolata férjével, Kevin Federline-nal.