Kitartanak a fanok a megbolondult Britney mellett

2007.02.19. 12:01
Az énekesnő állítólag zavarodott állapotban ragadta meg a borotvát, majd nekiesett a hajának. A rajongók mindenesetre kitartanak Britney mellett, aki ebben az évben állítólag visszatérésre készül.

Britney újból sokkolt. Ezúttal nem bugyiját felejtette otthon, hanem egy fodrászüzletben kopaszra borotválta fejét. A rajongók kiakadtak, de kitartanak mellette, és azt kívánják neki, mielőbb kerüljön ki ebből a válságos helyzetből.

A fodrász próbálta lebeszélni, hiába

"Megkérdeztem tőle, nem fogja-e másnap megbánni. Azt válaszolta, nem, biztos benne, hogy le akarja borotválni a haját. Aztán megragadta a borotvát, hátravonult és nekiesett a hajának" - számolt be Esther Tognozzi, a fodrászüzlet tulajdonosa a CNN-nek. Britney a borotválkozás után egy rózsaszín szájat tetováltatott a csuklójára, egy rózsaszín-fehér keresztet a csípőjére. A britneyspears.org szerint a tetoválószalonban is ledöbbentek az énekesnő viselkedésén. "Miután távozott, azt mondtuk egymásnak: itt volt egy nagy sztár, az idegösszeomlás szélén" - mondta Emily Wynne-Hughes, aki szintén jelen volt az eseményen. Ő arról számolt be, Britney úgy viselkedett, mint aki fizikailag jelen van, de lélekben egészen máshol jár. "Nagyon szürreális volt" - emlékezett vissza Emily Wynne-Hughes.

A rajongói oldal szerint az énekesnő ezután egy fekete parókában beugrott a sztárok által sűrűn látogatott klinikára, a Cedars Sinai Centre-be, majd egy óra múlva távozott - szemtanúk szerint zavartan és sápadtan. Szóvivője, Gina Orr egyelőre nem kommentálta a hírt.

4ever Britney - kopaszon is

A magyar rajongók, legalábbis egy részük, kopaszon is kitartanak Britney mellett. A 4everbritney szerkesztői nyilatkozatban tudatják véleményüket és megnyugtatják a rajongókat, kiállnak Britney mellett: "Az utóbbi időben, Britney teljesen a szakadék szélén volt! Most a helyzet súlyosabb lett! Sokkal súlyosabb, mint ahogy gondoltuk volna! Britney levágadta kopaszra a haját, bulizott, stb... És közben egyre több rajongói oldal zár be! Nos, közöljük, hogy a www.4everbritney.gportal.hu NEM FOG BEZÁRNI!!!! A honlapot akkor nyitottuk ki, amikor tudomást szereztünk Britney visszatéréséről. Szóval, nem fogunk bezárni, mi kifogunk tartani Britney mellett!!!" - közlik a honlap szerkesztői, Mercy és Hajny.

A külföldi reakciók

"Mikor először megláttam Britney-t kopaszon, azt gondoltam: Wow! Szerintem így is gyönyörű. A saját útját járja, emiatt tisztelem" - írja a britneyspears.orgnak Shikin Szingapúrból.

"Britney egy sebezhető lélek, aki elveszítette a szerelmet. A Kabbalah tanítása szerint vagy megerősödve kerül ki ebből a nehéz időszakból, vagy addig folytatja ezt, amíg csak lehetséges. Kívánom neki, hogy találja meg a választ" - osztotta meg véleményét Robert.