Britney Spears házasságában a párterápia ellenére is sok a konfliktus. Ezért az énekesnő egyelőre még vár a második gyerekkel.

Britney Spears és Kevin Federline párterápiára jár, írja a The National Enquirer amerikai bulvárlap. Bár ez elmúlt hónapokban úgy tűnt, hogy sikerült egy kis időre rendbe rakni viharos házasságukat, újabban megint gyakori a mosolyszünet a két énekes között. A veszekedés okai szinte mindig ugyanazok: az énekesnő őrjöng, ha a férj inkább a cimborákkal tölti az estét, Federline pedig az örökös otthoni balhék elől a haverokhoz menekül. Ráadásul Federline-t a napokban egy francia színésznő társaságában látták, félreérhető közelségben.

Kicsit jobb lett

"Bár jobb a helyzet, mint egy pár hónapja, amikor szétköltöztek, de még mindig nagyon sokat veszekszenek" - árulta el egy ismerősük a lapnak. "A problémák ellenére, sokat javult a kapcsolatuk. Britney nem emeli fel egyből mindenre a hangját és Kevin sem rohan az első civakodásnál egyenesen Las Vegasba" - közölte az informátor.

A napokban felröppent hírek ellenére, a magát énekesnőként meghatározó családanya azt állítja, nem terhes. A pletykák akkor kezdtek keringeni, amikor az énekesnőt hirtelen korházba kellett szállítani gyomorpanaszok miatt. "Nem vagyok állapotos, bár szeretnék több gyereket. Összesen hármat - vallotta ismerősének Spears - De egyelőre férjemmel kell rendbe rakni a dolgokat." Az egykori szüzesség-pártoló barátai szerint újra szed fogamzásgátló tablettát és egyelőre elnapolta az újabb gyermekvállalás kérdését.

Értő fülek

Az énekesnő a gyakori cirkuszok ellenére jól érzi magát az új szerepben. "Még a hangomnak is jót tett, hogy anya lettem" - állítja Britney Spears, aki legszívesebben órákon keresztül énekel féléves kisfiának, Sean Prestonnak."Mióta naphosszat dúdolok a gyermekemnek, felfedeztem az igazi hangom."