horoszkóp

Britney Spears mégis terhes

2006.03.10. 12:03
Kapcsolódók (1)
Öt hónappal első gyermeke megszületése után Britney Spears gyermeket vár.

Bár mindent elkövettek férjével azért, hogy eltitkolják terhességét, a brit Sun exkluzív forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az énekesnő második gyermekét várja.

Kövér a képeken

A magát énekesnőként definiáló családanya súlya az elmúlt hónapokban állandó kritizálásnak volt kitéve, a róla megjelent képek szerint ugyanis Spears a szülés után inkább hízni kezdett, mint fogyni. A valóban meglehetősen előnytelen bikinis képeken látszó hurkákat azonban ugyanúgy be lehetett tudni az énekesnő által preferált gyorskajáknak, mint egy esetleges következő gyereknek. Egy Britneyhez közel álló barát szerint a sztár egyelőre ugyan titkolja, de valóban gyermeket vár.

Megjavult a kapcsolatuk

"Bár jobb a helyzet, mint egy pár hónapja, amikor szétköltöztek, még mindig nagyon sokat veszekszenek" - árulta el egy ismerősük a lapnak. "A problémák ellenére, sokat javult a kapcsolatuk. Britney nem emeli fel egyből mindenre a hangját és Kevin sem rohan az első civakodásnál egyenesen Las Vegasba" - közölte az informátor.

Értő fülek

Az énekesnő a gyakori cirkuszok ellenére jól érzi magát az anyaszerepben. "Még a hangomnak is jót tett, hogy anya lettem" - állítja Britney Spears, aki legszívesebben órákon keresztül énekel féléves kisfiának, Sean Prestonnak."Mióta naphosszat dúdolok a gyermekemnek, felfedeztem az igazi hangom." Úgy tűnik mostantól két apróságon gyakorolhatja majd az éneklést.