horoszkóp

Britney terhesen jobban élvezi a szexet

dns
2005.06.03. 11:13
Britney Spears meglepve tapasztalta, sokkal jobban élvezi a szexet, amióta terhes. A szexuális életét azonban egyelőre nem tervezi a nyilvánosság elé tárni az énekesnő, annál inkább a házasságának történetét, amelyről hat részes valóságshow készül.

Britney Spears úgy érzi, sokkal jobb az ágyban, amóta terhes. "Jobban élvezem a szexet, pedig nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz majd. Egyszerűen őrült jó" - foglalta össze az America's People című magazinnak adott interjújában, amelyet a Sun idézett. A szexuális szokásairól többet nem árult el, csak a terhessége egyéb részleteiről. A lapnak elmondta, meghatódott, amikor először látta a születendő gyerekéről készült ultahangos felvételeket.

Ultrahang, blog

Britney Spears "Meg sem tudtam szólalni egy darabig, annyira elérzékenyültem. Úgy érzem, ez volt életem legboldogabb perce" - mondta a 23 éves énekesnő. Spears rajongói terhessége első időszakában blogot indítottak, amelyben a magzat nevében számolnak be mindennapjaikról, rendkívül infantilis módon.

Az énekesnő korábban úgy döntött, a szülés után egy ideig nem tér vissza a popszakmába, de a nyilvánosságot nem hanyagolja. Férjével, Kevin Federline-nal együtt örömmel vállalták, hogy a családról reality show készüljön. A pár a UPN televíziós társasággal szerződött a hat részes, jelenleg futó sorozatról, mely dokumentálja a megismerkedésüktől az esküvőjükön át a gyerekvállalásig zajló eseményeket.

Dokumentumfilm a közös életükről

Huszonéves kora ellenére a férj gyakorlott apának számít. Egy nyolchónapos fia, és egy három éves lánya van Shar Jackson színésznőtől, akit akkor hagyott el Britney kedvéért, amikor a nő éppen terhes volt. Azóta már az új házasságáról is azt pletykálják, nem működik jól, de Britney mindig is cáfolta a híreszteléseket. Az énekesnő többek közt éppen ezért vállalta a televíziótársaság felkérését. "Amióta Kevin és én találkoztunk, folyamatosan pletykáltak rólunk és az együttélésünkről, és gyakran légből kapott történeteket gyártanak rólam. Most igazán kíváncsian várom, hogy mit szólnak a rajongóim ahhoz, hogy mi is történt velem valójában "- közölte az énekesnő, aki szerint fontos, hogy az emberek tudják, Kevin és ő nagyon jól vannak.