Britney Spearst azok az illegális fotók ébresztették rá, mennyire kövér, amelyek a nászútján készültek róla. A fotók tanúsága szerint a popikon láncdohányos és túlsúllyal küzd. Britney előbb perel, aztán diétázik.

Házasságkötésük után Britney Spears és férje, Kevin Federline a Fidzsi-szigetekre utazott. Egy ismeretlen arra kérte őket, hadd készítsen saját maga számára fényképeket a párról, amint a szálloda uszodájában lazítanak. A pár nem tiltakozott: akkor még nem tudták, hogy a fotók egy pletykalapban végzik.

Elhanyagolt háziasszonyként

mrs. cartman
Klikk a képre!
A képeken az énekesnő azonban úgy fest, mint egy elhanyagolt külvárosi háziasszony. Haját a feje tetején összefogta, a festés a hajtőnél egyébként is lenőtt. Néhány kiló súlyfeleslege, hanyag testtartása, grimaszai, és láncdohányos szokása szintén látható az illegális sorozaton, amelyet az US Weekly magazin "Britney Privát Albuma" címmel jelentett meg.

Az énekesnő első reakciója az volt, hogy beperelte a magazint. "Direkt azért választottuk azt az üdülőhelyet, mert azt szerettük volna, ha tiszteletben tartják a magánszféránkat a nyaralás alatt" - mondta a sértett énekesnő, aki ellenben azt állította, otthon bármikor készülhet róla és férjéről felvétel. Amikor egyébként konszolidáltabban néznek ki.

Fogyókúra a második körben

A fotók február közepén jelentek meg, azóta Britney elgondolkodott az ügyön, és beismerte: tényleg rosszul néz ki a képeken, ezért ideje lenne néhány kilót leadnia. "Amikor összeházasodtunk Kevinnel, elhanyagoltam magam. Csak kószáltam és ettem, semmi más nem érdekelt. A fotók, amelyeken túlsúlyos vagyok, ráébresztettek arra, hogy véget kell vetnem ennek a hülyeségnek, le kell fogynom, és újra figyelnem a külsőmre" - mondta Britney Spears, akit az Ananova idézett.

Azóta az énekesnő újra visszatért a munkába. A héten megjelent a legújabb kislemeze, amelynek Do Somethin' (tenni valamit) a címe.