horoszkóp

Britney csinálja pasival, nővel, ruhával

2007.03.12. 18:06
Az énekesnő szereti a nőket és a kísértő emlékképeket. Legalábbis volt barátai szerint.

A kétséges elmeállapotú énekesnő, Britney Spears nem zárkózik el a hármas szextől. Legalábbis ez derül ki két expasijának nyilatkozatából. Jason Alexander és Isaac Cohen az elmúlt hónapokban közöltek néhány sikamlós részletet az énekesnő szexuális életéről- adta hírül a The National Ledger.

Jason Alexander

Jason Alexander többek között elmesélt egy történetet, amikor egy szilveszter éjszakán lefeküdt a drog hatása alatt álló Britneyvel és egy táncosnővel. Jason így nyilatkozott az esetről: "Olyan volt, mint megütni a főnyereményt a szexlottón! Britney és a lány belekezdtek egy kis leszbikus játékba, én meg azt tettem, amit minden hetero srác tett volna a helyemben. Letoltam a gatyámat és egyenesen a csajok közé ugrottam. Élveztem minden pillanatát."

Isaac Cohen hármasa Britneyvel már misztikusabb történet. A férfi a News of the World-nek elmondta, mikor az énekesnő először meghívta magához, a hálószobai vitrinben ott lógott az esküvői ruhája. Isaac szerint olyan volt aznap Britneyvel szeretkezni, mintha Kevin Federline, az énekesnő férje is ott lett volna velük az ágyban.