horoszkóp

10 millió fontot fizet az elvonóról szabadult Britney

2007.03.21. 12:02
Britney Spears 10 millió fontot kénytelen fizetni Kevin Federline-nak, ha elváltak, és a vagyona felét is meg kell osztania majd férjével. Az énekesnő egy hónap után elhagyta a rehabilitációs intézetet, és ezzel a hírrel fogadták.

Britney Spears kezelőorvosa úgy ítélte meg, az énekesnő megszabadult a függőségeitől. Mint azt Britney menedzsere, Larry Rudolph közölte a sajtóval, a kopasz énekesnő elhagyta a malibui rehabilitációs intézetet a zárójelentésével. Rudolph hozzátette, megkéri a sajtó munkatársait, a napokban ne érdeklődjenek az énekesnő állapotáról, tartsák tiszteletben, hogy még pihennie kell.

Élete értelme

Nézze meg képeinket Britney-ről

Az énekesnőt egy hónappal ezelőtt vitték be a drog és alkoholfüggőségre specializálódott intézetbe, amikor felvetődött a gyanú, hogy idegösszeomlást kapott, mielőtt kopaszra borotválta volna a fejét. Az elvonókúra fázisait a sajtóval nem osztották meg a klinika munkatársai, Britney intézeti kalandjait azonban követhettük.

Habár a klinika szabályai szerint a betegek nem létesíthetnek egymással viszonyt, az énekesnő az elvonási tüneteit Jason Filyaw rockzenésszel enyhítette. A rövid kaland olyan mély nyomokat hagyott Britney-ben, hogy élete szerelmének nevezte betegtársát. Néhány nappal később hasonlóan mély érzéseket táplált egy másik páciens iránt, akivel párszor együtt teniszezett. Edzések után pedig a bokorban édelegtek.

10 millió font és a vagyon fele

Miután Britney elhagyta a számára sok élményt jelentő intézetet, a Sun információi szerint arról értesült, hogy 10 millió fontot (több mint 3,6 milliárd forint) kell fizetnie, ha lezárul a válópere Kevin Federline-nal. A pár házassága Britney második terhessége alatt végleg tönkrement, és november óta vitatkoznak azon, ki mennyi vagyonnal szálljon ki a házasságból.

Tavaly novemberben úgy tűnt, Britney összesen 250 ezer dollárt köteles majd fizetni a férjének, miután elváltak, ugyanis házassági szerződést kötöttek. Akkor az is biztosnak tűnt, hogy a 18 hónapos Sean Preston és a féléves Jayden James az anyánál maradnak, de az év eleje óta történtek bebizonyították, Britney alkalmatlan erre a feladatra.

A gyerekek Las Vegasban

„Az elvonón Britney-nek végleg rá kellett jönnie, hogy Kevin jó apa, felelősséggel tudná nevelni a gyerekeket” – mondta a család egyik barátja. Ennek ellenére a gyerekekre a nagyszülők vigyáznak, amióta Britney Spears elhanyagolja a családját. Néha pedig Kevin vállalja a gyerekfelügyetet, és olyankor Las Vegasba viszi a kicsiket, hogy tudjon bulizni.

A több hónapos buli időszaka, Britney botrányai, és az elvonókúrája is közrejátszik abban, hogy a jelek szerint tetemes összeget kell majd fizetnie férjének, ha elváltak. A K-Fed néven popkarrierbe kezdett férj nemcsak 10 millió fontot kap majd feleségétől, hanem a közös vagyon fele is őt illeti, beleértve a malibui villájukat. Britney jóval több pénzzel szállt be a házasságba, mint az akkoriban háttértáncosként dolgozó Federline, akinek korébbi kapcsolatából születet két gyereke után is gyerektartást fizet. Minden bizonnyal Britney és Federline mégsem kötöttek házassági szerződést 2004 nyarán, amikor egybekeltek.