Britney Spears egyáltalán nem tartja magát szexisnek, ráadásul pasija sincs, így komplexusai oldásaképpen állítólag meztelenre vetkőzött a Playboynak.
"Egyáltalán nem tartom magam szexisnek" - nyilatkozta a 22 éves popsztár a német FHM magazinnak. Britney Spears nem érti, - vagy csak úgy tesz, mintha nem értené - , miért vágyakoznak rá a férfiak, és miért központi szereplője annyi erotikus képzelgésnek.

Állítására azonban rögtön rá is cáfolt, hiszen pár perccel később már azt fejtegette, hogy azon nők többsége, akik szexisnek tartják magukat, általában nem is csinosak, - ha Britney agyával gondolkodunk tehát, ez azt jelenti, hogy azok a lányok, akik nem tartják magukat szexisnek, valójában azok.

Bevállalós Britney

A nemrégiben még szűz énekesnő imidzse mára éppen ellenkezőjére változott, és most azt hangoztatja, hogy a szex fontos dolog az életében, és titokban ő is legalább annyira szexis szeretne lenni, mint Janet Jackson. "Én talán nem hencegek ezzel annyira, de én is bevállalnám, sőt volt eset, hogy be is vállaltam az olyan dolgokat, amiket Janet csinál."

A szende imidzsű Britney a rossz nyelvek szerint valóban szexis nőre váltott, és bármennyire nem gondolj magát vonzónak, mégis meztelenre vetkőzött a Playboy fotósának. Mindezért állítólag 40 millió dollárt vágott zsebre, igaz, a képeket még senki sem látta, csak az interneten keringenek. Hogy valódiak-e ezek a fekete-fehér akt képek, hamarosan kiderül, hiszen ekkora szenzációt előbb utóbb biztosan nyilvánosságra hoz a Playboy.

Szeretne egy pasit

Britney addig is tovább panaszkodik, hiszen nem elég, hogy egyáltalán nem gondolja magát szexisnek, elmondása alapján az élete sem annyira csodálatos, mint azt sokan gondolnák. "Mindenki azt hiszi, hogy mesés életem van, de egyáltalán nem. Mindig van valaki körülöttem, aki a hajamat vagy a sminkemet babrálja, de sokszor még az életben maradás is nehezemre esik."

Britney ráadásul magányos is, és egyáltalán nincs szerencséje a pasikkal. Mint mondta, szeretne végre egy pasit, aki nem konzervatív, de azért nem bújik ágyba mindenkivel. Hát, nincs könnyű dolga.