Britney Spears újra férjhez megy

2004.06.21. 14:45
Kétnapos újévi házassága után ismét esküvőt tervez Britney Spears. A térdsérülést szenvedett énekesnőnek romantikus körülmények között kérte meg a kezét táncos barátja, akinek egyébként volt barátnőjétől nemsokára megszületik második gyermeke. A volt barátnő szerint Britney erkölcstelen, az énekesnő viszont azt mondja, egyszerűen boldog.
Úgy tűnik, Britney Sperars nem tanul előző házasságából, a hírek szerint ismét oltár elé kíván állni, csütörtökön ugyanis eljegyezte új kedvese, Kevin Federline, táncos - írja a Daily Sun és sok más bulvárlap. Mint arról mi is beszámoltunk, Britney nemrégiben jött össze egyik táncosával, aki állítólag oly mértékben szerelemre lobbant az énekesnő iránt, hogy azonnal elhagyta várandós barátnőjét és közös kisgyermeküket.

Sietős lánykérés

A táncost nem érdekli immár nyolc hónapos terhes ex-barátnője, és csütörtökön úgy döntött, gyűrűt húz a dollármilliomos Britney ujjára. Szemtanúk szerint a lánykérés igen romantikusra sikeredett, Federline térden állva kérte Britneyt, legyen a felesége. Az eljegyzésnek egyébként nem kerítettek nagy feneket, a pár Santa Monica-i lakásában rendezett egy szolid, családi bulit, amire Federline volt barátnőjét és gyerekét nem hívták meg.

Britney-nek tehát jól is jött, hogy térdsérülése miatt le kellett mondania amerikai turnéját, hiszen így legalább marad ideje magánéletére. Az énekesnő - aki mostanában állandóan térdmerevítőt kénytelen viselni - közeli ismerősei szerint igenis alaposan meggondolta, mielőtt igent mondott barátjának.

Britney nem hibázik

"Britney is tanult a történtekből, és nem akarja még egyszer elkövetni ugyanazt a hibát. Először nagyon megijedt, és ideges lett, de biztos döntésében, és nagy esküvőt és fogadást tervezget" - nyilatkozta az egyik ismerős.

Ugyanakkor abban nem mindenki bizonyos, hogy Federline valóban szereti Britneyt, és nem csak egyszerűen elveszi, hiszen egy ilyen házassággal dúsgazdaggá válhat és élete hátralévő része biztosítva lenne. Az énekesnő azonban állítólag nagyon szerelmes, és biztos barátjában, akit egyébként még Budapestre is magával cipelt, és beköltöztette a Kempinski elnöki lakosztályába. Amerikában már vettek maguknak egy mintegy 2 milliárd forintot érő ingatlant a Governor's Islanden, amit már el is foglaltak.

Az elvált asszony

Britneyt látszólag egyáltalán nem zavarja, hogy idén már túl van egy pontosan 72 óráig tartó házasságon. Mint arról minden sajtóorgánum beszámolt, az énekesnő egy Las Vegas-i mámoros éjszaka után egyszerűen hozzáment gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez. A frigy mintegy két nap múlva véget ért, de állítólag a komolytalan és éretlen Spears még ezt sem tudta magától elintézni. Édesanyja szerzett egy jó ügyvédet, aki nagy nehezen aláíratta Alexanderrel a válási papírokat, és ezzel egy időben félmillió dollárt utaltak a számlájára, amivel a gyerekkori barát megcsinálta élete legjobb üzletét.

Britney utána többször bizonygatta, ő igenis hisz a házasság szentségében, csak egyszerűen kicsúsztak a dolgok az irányítása alól, Jasonnal pedig nem veszett össze, hanem ma is rendszeresen találkoznak.

Szűzlányból férfifaló

Britney ámokfutása akkor kezdődött, mikor véget ért kapcsolata tinédzserkori szerelmével, Justin Timberlake-kel, akivel évekig volt együtt, ráadásul úgy, hogy állítása szerint sokáig le sem feküdt vele. Azóta jönnek-mennek a férfiak az életében, együtt volt többek között Jared Letóval, Colin Farrellel, Fred Dursttal, a Limp Bizkit forntemberével is. Jelenlegi férjjelöltjével - aki Timberlake kiköpött mása - pontosan két hónapja jár.

Federlin áprilisban kezdett viszonyt Britney-val. Barátnőjének, Shar Jacksonnak, - akitől akkor már volt egy kétéves kislánya, Kori, és második gyermekükkel éppen várandós volt - azt mondta, Japánba utazik reklámfilmet forgatni, valójában azonban Spears-hez csatlakozott Londonban, aki akkor kezdte európai turnéját.

A dühös ex-barátnő

Így nem csoda, ha Jackson - aki egyébként színésznő - kellőképpen kiborult, mikor Federline elhagyta, és többször nyilatkozta, hogy megvan a véleménye Britney-ről, hiszen erkölcsös nő nem kezd viszonyt gyerekes férfival.

"Egyébként pont egymáshoz valók vagytok! Mindketten dohányoztok, isztok, és hűtlenek vagytok. Sok szerencsét!" - üzente a csalódott Shar Jackson Brtineynek, és egyúttal hozzátette, jobb lesz, ha az énekesnő máris felkészül a pótmama szerepre, hiszen leendő férje hamarosan kétgyermekes apa lesz.