Jason Alexander, Britney Spears gyermekkori barátja és volt férje miután jól meggazdagodott az alig két napos házasságból, most elmesélte, hogy valójában esze ágában sem volt elvenni az énekesnőt, hanem Britney kérte meg az ő kezét.
Britney Spears gyermekkori barátja mindent kifecsegett az énekesnővel kötött, 55 órás házasságáról. Jason Alexander szemérmetlenül kitálalt, és elmesélte, hogyan kérte meg tulajdonképpen Spears Alexander kezét, mikor szex után önfeledten beszélgettek az ágyban egy Las Vegas-i hotelben - írja az Ananova.

Szemérmes Britney

"Rám nézett és azt mondta: szeretnék kérni tőled valamit, de nem merek." - kezdte a beszámolót a házassággal igencsak jól járt Alexander. "Mondtam neki, hogy nyugodtan kérhet tőlem bármit, erre úgy csinált, mint aki nagyon szégyenlős, rám nézett, és azt kérdezte: elveszel feleségül?

Mondtam, hogy persze, erre kiugrott az ágyból, felkapta a farmernadrágját, és egyszerre nagyon izgatott lett. 'Intézzük el most', kiabálta, és sietségében még bugyit is elfelejtett venni" - vázolta az eseményeket az exférj az amerikai News of the World bulvárlapnak.

A házassági engedélyt könnyű volt beszerezni egy éjjel-nappal nyitva tartó bíróságról. A papír beszerzése után az egyik Las Vegas-i kápolnában házasodtak össze. Az énekesnőt a limuzin vezetője kísérte az oltárhoz.

Fogalmi zavar

Az esküvő után az ifjú pár visszatért a lakosztályba és pezsgővel ünnepelték meg házasságukat, majd a mulatozás közepette rájöttek, hogy talán szólni kellene családtagjaiknak.

"Akkor Britney felhívta az anyját, aki hihetetlenül begurult, és elkezdett vele üvölteni a telefonba. Utána telefonált Britney bátyja, én beszéltem vele. Annullálásról beszélt, de mivel nem tudtam, mit jelent ez a szó, nem mondtam semmit" - mesélte a gyermekkori barát.

Alexander a lapnak szemérmetlenül bevallotta, hogy el is hálták a házasságot, egy elképesztő szeretkezéssel - gyorsan, mielőtt a család megérkezett volna. "Britney bátyja hamar ott termett egy csomó emberrel. Áthelyezte húgát egy másik lakosztályba én meg ott maradtam velük egyedül. A Spears család és üzletembereik gyorsan átvették a hatalmat házasságunk felett. Kiteregettek egy csomó papírt az íróasztalra, és azt mondták, ha egy kicsit is törődöm Britneyvel, aláírom őket. Britneyre néztem, de ő elfordította a fejét, én meg aláírtam a papírokat. Igazából fogalmam sem volt róla, mit írok alá."

Alexander mintegy kétmillió dollárnyi fájdalomdíjat kapott aláírásáért a Spears családtól. Azt nem közölték, a bulvárlap mennyit fizetett az első éjszaka sztorijáért. Britney eközben újabb házasságra készül, ezúttal egyik táncosa kérte feleségül, aki várandós barátnőjét hagyta el az énekesnőért.