horoszkóp

Britney úgy döntött, mégsem vonul vissza

dns
2005.09.02. 17:52
Korábbi kijelentéseivel ellentétben Britney úgy gondolja, a szülés után mégis visszatér a popszakmába. Azt ígéri, körülbelül egy év múlva lemezt készít. Cinikus kritikusa, Christina Aguilera szerint azonban annyira elhanyagolta a külsejét az utóbbi hónapokban, hogy innen már nincs visszatérés.

Christina Aguilera legnagyobb bánatára Britney Spears bejelentette, családanyaként nem tervez visszavonulni a popszakmából. Néhány hónappal korábban az énekesnő minden interjújában elmondta, egyetlen vágya, hogy példás családi életet éljen végre, az elkövetkezendő éveit a férjének és a gyerekének szenteli majd. Nem készít több lemezt, nem vállal fellépéseket, és a bulvárlapok képszerkesztői sem az ő fotói közül válogatnak majd a címlapra.

Lemez, plüssállat, London

Britney SpearsRövid idő alatt meggondolta magát. "Lesz új lemezem, de valószínűleg csak egy év múlva. Épp elkezdtük a stúdiómunkálatokat" - mondta Britney a Sun című brit napilapnak, mely szerint az énekesnő legújabb albuma legkésőbb 2007-ben piacra kerül. Minden bizonnyal nem haladnak majd a felvételekkel túl gyorsan, Britney előreláthatólag októberben szül, és erre az alkalomra már tetemes összegeket elköltött.

Miután a kismama megtudta, hogy fia lesz, elsőként a Petit Tresor nevű bababoltot kereste fel férjével, ahol körülbelül tízezer dollárt költött fiúknak készült babaruhákra és játékokra. Több évre elegendő pelenkát, babaolajat és krémeket vettek ezenkívül. Ezután Britney nekiállt megszervezni a szülést. Kiválasztotta a legjobbnak vélt orvoscsapatot, és a szülés várható napjára megrendelte, hogy a szülőszobát plüssállatokkal, és léggömbökkel rendezzék be, miután a falakat vidám és élénk színre festik. A gyerek nevét is elhatározta már, de egyelőre Kevin Federline nem adta az áldását a választásra. Britney Londonnak szeretné hívni a kicsit.

Aguilera szerint már késő

Az énekesnő örök kritikusa, Christina Aguilera szerint Britney olyannyira elhanyagolta a külsejét az utóbbi hónapokban, hogy ha még össze is szedi majd magát, nem lesz esélye a visszatérésre. A gyerekkori vetélytárs a sajtón keresztül azt a jóslatot hangozatta, hogy amint megszületik Britney fia, az anyaság majd úgyis minden szabad vegyértékét leköti majd, és nem vágyik majd vissza a munkába.