horoszkóp

Britney nem szült a hétvégén

dns
2005.09.12. 16:25
Szóvivője szerint nemcsak hogy nem szült, de még csak kórházban sem volt Britney Spears a hétvégén. Egy Santa Monica-i rádió szemtanúkra hivatkozva állította, hogy az énekesnő gyereke egy hónappal a kiírt időpont előtt megszületett.

Britney Spears szóvivője cáfolja azon értesüléseket, miszerint az énekesnő egy hónappal a kiírt időpont előtt megszülte volna gyerekét. "Britney továbbra is gyermeket vár" - fogalmazott diplomatikusan David Frossmann, a szóvivő. A hírt, hogy Britney gyereke már megszületett, egy Santa Monica-i rádióadó hozta nyilvánosságra, arra alapozva, hogy hétvégén a család sietve érkezett a klinikára, ahol Britney magánorvosa rendel.

Látni vélték

#alt#
Britney és Kevin Federline

Többen látni vélték, amint másnap reggel Kevin Federline, valamint Britney testvére és édesanyja még mindig az épületben tartózkodott, ezért arra gondoltak: Britney minden bizonnyal anya lett. A nem túl biztos információt ez után a Sun című brit bulvárlap is átvette. David Frossmann a hivatalos közleményben azt is cáfolta, hogy Britney és férje egyáltalán a kórházban járt volna.

A tippek annyiban nem alaptalanok, hogy a terhessége alatt Britneyt már több alkalommal kórházba szállították. Májusban például gyomorfájdalmakra panaszkodott, és ezért attól tartott, elvetél. Augusztusban pedig attól tartott, hogy levált a méhlepénye, emiatt sürgős kivizsgálást kért. Az amerikai publikum a terhesség minden momentumát valóságshow-ként követi a kezdetektől fogva a bulvársajtóban, még akkor is, ha az énekesnő épp nem a televíziós kamerák előtt áll.

Szavazás, tetkó, elárverezett teszt

Nemrég az énekesnő honlapján bocsátotta szavazásra, hogy vajon milyen utónevet adjon a születendő gyereknek, noha személy szerint neki London a favoritja. Ezután úgy döntött, nem a hagyományos módon - fénykép, videofelvétel - örökíti meg az anyaságot, hanem azzal emlékezik majd az élményre, hogy a hasára tetováltatja a baba nevét.

A baba mellett terhesség maradandó emléke lesz az énekesnő terhességi tesztje, melyet nemrég elárvereztek. Egy amerikai kaszinó tulajdonosa több mint ötezer dollárt fizetett a tesztért, amelynek az eredetvizsgálata kétségesnek mondható. Egy ismeretlen ember egy Los Angeles-i szálloda szobájának a kukájából guberálta, miután Britney néhány napot ott töltött, és megtudta, anya lesz.