horoszkóp

Már a nászéjszakán teherbe akar esni Britney

2004.09.17. 15:50
Britney fehérneműt szeretne nászajándékba kapni, és csak egy bikinit visz a nászútjára. Ott sem húzza majd az időt, rögtön kezdené a családalapítást Kevinnel. Az énekesnő egy amerikai televíziónak adott interjújában beszél az esküvőjéről.
Máris kezdené

Nem szeretné sokáig húzni az időt Britney Spears, aki kijelentette: már a nászéjszakán azon dolgozik majd, hogy mihamarabb teherbe essen.

"Fiatalon szeretnék anya lenni. Mindig is ez volt az álmom. Gondoljatok rólam, amit akartok, én így vagyok boldog" - legyintett a 22 éves énekesnő az Ananova szerint.

Hosszú családi acsarkodás, és többszöri időponthalasztás után Britney a következő hónapban összeházasodik háttértáncosával, Kevin Federline-nak, és elérkezettnek látja az időt családalapításra is.

Nem éretlen az anyaságra

Britney Spears elsőként beszélt az esküvőjéről, és Kevinhez fűződő terveiről egy amerikai tévécsatornának adott interjújában azóta, hogy júniusban eljegyezték egymást a 26 éves táncossal. Elmondta, nem hajlandó azzal törődni, hogy egyesek éretlennek találják az anyaságra.

A popsztár azt a kritikát is visszautasította, hogy túl fiatal ahhoz, hogy férjhez menjen. Arról pedig nem beszélt, az esetleges gyerekvállalás hogyan hat majd a karrierjére.

"Ha igazán szerelmes vagy, akkor nincs mit meggondolj: bele kell vágni. Eleget éltem már. Kevin stabil pont az életemben, rengeteg szeretetet, és törődést kapok tőle. Ez azért rendben van, nem igaz?"- csipkelődött a riporterrel Britney.

Kapcsolatukat azonban sokan nem nézték jó szemmel e kezdetektől fogva. Az énekesnő és a fiatal családapa áprilisban kezdett randevúzni, miközben Kevin együtt élt Shar Jackson színésznővel. A nő épp akkor várta közös gyereküket.

Tündérmese lesz

Édesanyja hiába figyelmeztette az énekesnőt, hogy ezek után ne sok jóra számítson, Britney hajthatatlan.

"Tündérmese lesz a lagzim, ahogyan megálmodtam" - fogalmazott az énekesnő, aki továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy esküvőjének helyszínét az érintettek titokban tartsák. A nyilvánosság teljes kizárása azt jelenti, hogy a köz annyit tudhat, valahol Kaliforniában esküsznek. A Sun című napilap szerint annak örülne leginkább, ha fehérneműt kapna nászajándékba. A nászútjáról pedig annyit közölt, egyedül egy bikinit visz magával, semmi mást.