horoszkóp

Britney anyja aggódik a bugyiban bulizó lánya miatt

2006.12.06. 10:15
Lynne Spears szeretné rábeszélni a lányát, hogy viselkedjen tisztességes asszony módjára, és költözzön haza vele Louisianába. Az édesanyát felháborítja, hogy Britney állandóan bulizik, iszik, bugyiban, illetve anélkül mutogatja magát és Paris Hiltonnal hetyeg.

Lynne Spears naponta többször hívja kétségbeesetten a nagyobbik lányát, hogy legyen szíves észhez térni, és hazamenni Louisianába, állítják Britney Spears édesanyjának ismerősei.

Bugyiban mutatkozik

Az Entertainment Wise információi szerint az édesanyát nagyon bántja Britney furcsa viselkedése kezdve azzal, hogy bugyiban mutatkozik a nyilvánosság előtt. Más forrás szerint Lynne Spears állandó telefonjaiban nemcsak az anyai aggódás tükröződik, hanem mint az énekesnő első menedzsere fél attól, hogy lánya jelentős bevételektől esik el majd amiatt, mert állandóan botrányokba keveredik.

Minden állítólagos barát úgy tartja, Britney Spears elindult a lejtőn azóta, hogy tönkrement a házassága Kevin Federline-al, a két gyerekével egyáltalán nem törődik, és annak ellenére, hogy szoptatnia kellene, állandóan iszik.

Minden szép nő

Lynne Spears az unokáira is gyakran felhívja Britney figyelmét. Az édesanya szerint ebben az esetben félő, hogy az egyéves Sean Prestont és szeptemberben született Jayden Jamest a bíróság a válóper után Kevin Federline-nak ítéli majd, mert egyelőre alkalmasabbnak látszik a szülői feladatok ellátására, mint felesége.

Kevin éppen anyagot gyűjt elhidegült feleségéről, hogy botránykönyvet írhasson róla. Az egykori háttértáncos azt állítja, a készülő tényfeltárásában szó lesz természetesen a szexuális életünkről, ahogyan a nőkhöz fűződő viszonyáról is. Federline szerint minden szép nő vonzódik más szép nőkhöz, így Britney is, de ennél többet nem tud elmondani az állítólagos leszbikus kalandjairól. Most azonban többen úgy tudják, az énekesnő leginkább Paris Hiltonra vágyik, aki viszonozza a szerelmét.