A büdös lábú Britney kutyájának mesterszakács főz

2004.12.17. 15:36
36 ezer forintos bélszínt rendelt Amerika egyik legjobb mesterszakácsától Britney Spears, hogy kutyája jóllakjon. A popdíva ezen a héten másodjára botránkoztatta meg az embereket. Néhány napja penetráns lábszagát voltak kénytelenek elviselni egy repülőgép utasai.

36 ezer forintnak megfelelő összegért rendelt vacsorát ölebének Britney Spears. Nemrég a Las Vagas-i Bellagio Hotel Picasso éttermében vacsorázott egyedül a popdíva, amikor úgy döntött, fejedelmien megeteti Bitbit (Diribdarab) nevű csivaváját is. Az étterem főszakácsát, Julian Serranót kérte, süssön egy jó steaket. A séf elkészítette a bélszínt az énekesnő kérésére, de nem tudta, hogy a kutyáé lesz majd.

A kutya vacsorája

"Állítom, Julian az egyik legjobb mesterszakács az egész Egyesült Államokban. Nevetséges, hogy egy ölebnek kellett vacsorát készítenie. Senki nem tudta, hogy Britney kutyájának kell felszolgálni a pompás ételt, amíg ki nem vittük. Ez olyan megalázó" - mondta a mesterszakács egyik kollégája, aki szemtanúja volt az esetnek.

Serrano munkatársai azt állítják, a séf biztosan visszautasította volna Britney kérését, ha tudja, főztjét Bitbit fogyasztja majd. A kutyát nemrég vette az énekesnő, és múlt héten egy díjátadón be is mutatta a közönségnek, mint legújabb kedvencét.

Britney lábszaga

Néhány nappal korábban Britney szokásához híven megbotránkoztatott néhány embert. Férjével, Kevin Federline-nal utazott Los Angelesből New Yorkba, amikor kényelembe szerette volna tenni magát a repülőút alatt. Levette a cipőjét, de erős lábszaga megcsapta az utazóközönség orrát. Egyikük szólt az egyik légiutas kísérőnek, hogy tegyen valamit a szag ellen. A stewardess végül megkérte a popdívát, tegye meg, hogy visszaveszi a cipőjét, aki udvariasan eleget tett a kérésnek. A többiek fellélegeztek.