horoszkóp

Britney új pasija fülig szerelmes

2006.12.25. 10:22
Áradozik Britney Spearsről meg akarja védeni őt mindenkitől és vele szeretne élni Jonathan Rottem producer, akivel újabban az énekesnő moziba jár és nyilvános helyen smárol.

Nem titkolja tovább érzéseit, ország-világgal közölte Jonathan Rottem, Dél-Afrikai származású menedzser, hogy teljesen belehabarodott Birtney Spearsbe.

Vígjáték és nyíltszíni smárolás

Eddig csak a pletykalapok hozták össze őket egymással, állítólag The Grove nevű bevásárlóközpontban tűntek fel, ahol előbb megnézték a The Holiday című, romantikus vígjátékot, majd beültek egy felkapott étterembe vacsorázni. Egy másik alkalommal pedig csókolóztak a The 3.rd Stop nevű étteremben, mégpedig igen látványosan, Britney beleült a férfi ölébe.

Ő egy csodálatos személyiség

Most kiderült, a feltételezések megalapozottak, Rottem ugyanis egy nyilatkozatával valósággal áradozott az énekesnőről. Azt mondta, tényleg vigyázni szeretne Britneyre, aki szerinte egy nagyon különleges, csodálatos személyiség. Az újdonsült lovag úgy véli, jól meglennének ők ketten. Hogy Britney Spears mit gondol minderről, arról egyelőre nem érkeztek hírek a tengerentúlról.

Mellesleg Britney producere

Új pasijáról egyébként az tudható, hogy nem ismeretlen a zeneiparban. Együtt dolgozott 50 Centtel, a Destiny's Childdal, Snoop Doggal, sőt, ő a producere Briney nagy visszatérésnek szánt új albumának.