Kopaszra nyírt fejével sokkolja Britney Spears a rajongóit. Az énekesnőt egy tetováló szalonban látták új, bizarr sérójával.

Britney Spearst teljesen kopaszon látták egy tetováló szalonban San Fernandoban. Amióta házassága válságba jutott, az énekesnő mindig újabb és újabb jelenetekkel sokkolja fogyatkozó rajongóit.

Hányás után kopasz lett

Mutatkozott már nyilvánosan kurvás feketes csipkés kombinéban, cserélt ruhát gogo táncosnőkkel, sőt, bugyi nélkül is feltűnt már nyilvános helyen, kivillantva punciját, legutóbb meg azzal hallatott magáról, hogy lehányta új pasiját. A jelek szerint Birtney Spearsnek ezúttal is sikerült túlszárnyalnia korábbi önmagát: tarkopaszra borotváltatta a fejét, és néhány tetoválást is csináltatott a nyakára.

Sokkolta a rajongókat

Britney állítólag másfél órát töltött el a tetoválószalonban, mialatt odakint 60 rajongó és fotóriporter lesett befelé. Az esetet megerősítette a tetoválószalon egyik alkalmazottja is. Elmondása szerint az énekesnő vidám volt a tetolással töltött kilencven percben.

Britney egyik rajongója teljesen kiborult a sztár új külsején. Elmondása szerint saját szemével látta az énekesnőt egy tükörben. "A feje teljesen kopasz volt. Rettenetesen nézett ki" - jegyezte meg a szemtanú. Az üzlet előtt egyébként akkora csődület támadt, hogy a rendőrségnek valósággal ki kellett menekíteni Britney Spearst és testőreit a boltból.