Szexvideóval zsarolja férje Britney Spearst

2006.11.12. 16:19
Közös házi szexvideójukat teszi közkiccsé Britney Spears férje, amennyiben válni készülő neje nem fizet neki 6 milliárd forintnak megfelelő kártalanítást. Az énekesnő lepedőakrobatikáját egy filmes vállalat osztaná meg a rajongókkal - pénzért.

Váratlan adut húzott elő Britney Spears férje, akit az amerikai énekesnő éppen dobni készül: vasárnapi londoni lapértesülés szerint Kevin Federline egy négyórás, kettejükről készült házi szexfilm közzétételével fenyegeti feleségét, ha az nem fizet milliókat és nem hagyja nála a két közös gyermeket.

A távirati iroda idézi a a News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit tömeglap exkluzív cikkét, amely szerint a felvételt Federline Britney Spears tudtával készítette, kapcsolatuk hajnalán, amikor hetekre elbújtak a Los Angeles-i Beverly Hills Hotel egyik luxusbungalójában, és nemigen szálltak ki az ágyból.

Spears akkoriban még úgy gondolta, hogy a kapcsolat örök időkre szól, és eszébe sem jutott, hogy aggodalmaskodjon az - állítólag rendkívül változatos - ágybeli mutatványaikról készült videó sorsa felett.

Filmválalat forgalmazná Britney pornóját

A művésznő azonban a minap azzal robbantott bombát a showbiz világában, hogy SMS-ben közölte válási szándékát Federline-nal, az okokról azonban eddig csak találgatások keringtek. A News of the World utánajárt ennek is: forrásai szerint a házasság abban a pillanatban ért véget, amikor Spears rányitotta férjére egy New York-i szálloda ajtaját, és az ágyban nem egyedül találta Federline-t.

Britney Spears benyújtotta válókeresetét, de ellenkeresettel élt a férj is, aki 16 millió fontot, azaz 6,4 milliárd forintnak megfelelő összeget követel, a két gyermek elhelyezési jogával együtt. Federline egyébként az alaposan körülbástyázott házassági szerződés értelmében csak 2 millió fontra lenne jogosult.

Ennek nyolcszorosára támasztott követelését nyomatékosítja a kezében lévő videóval, amelynek internetes közzétételéről a News of the World szerint már tárgyal is egy arizonai filmvállalattal. A fizetős tartalom piacra dobásából Federline a lap forrásai szerint akár 26 millió fontnak megfelelő összeget is bezsebelhet.

Szexfilm dublőrrel

A Britney pornófilmről szóló hírek időről időre előkerülnek a neten. Szerdán egy 19 másodperces klip került fel a PornoTube.com videomegosztó site-ra. Az alkotásban egy Birtneyre hasonlító hölgy kényeztet ajkaival egy bránert. A filmről már másnap egyértelműen kiderült, nem a díva a főszereplője.

A Fleshbot.com ugyanis megszerezte a film teljes hosszúságú verzióját, ennek végén pedig már egyértelmű, hogy az orális aktust végző száj tulajdonosa nem Britney. A megfontoltabbak addig is fenntartással fogadták a felvételt, mondván, az túlságosan homályos, és csak bizonyos szögből mutatja a szorgosan dolgozó hölgy arcát. A kétkedőknek lett igazuk, miután a hosszabb verziójú film végén az akcióhősnő belevigyorog a kamerába, és így már látszik, hogy nem is hasonlít Spearsre.