horoszkóp

Britney Spears kibékülne Aguilerával

2005.01.07. 14:45
Britney Spears és Christina Aguilera már évek óta cikizik egymást a sajtóban; utoljára Aguilera szólt be, aki szerint Britney nem is akkora bunkó, mint amekkorának látszik. Britney azonban most úgy döntött, kibékül vetélytárnőjével, ezért megírta neki, hogy szerinte tök jól néz ki mostanában.

Britney Spears szeretne kibékülni Christina Aguilerával, ezért levelet írt kolléganőjének, amelyben azt kéri, vessenek véget évek óta tartó viszályuknak. A két énekesnő gyerekkora óta vetélytársnőként kezeli egymást: ugyanazon tévés showműsorban, a Mickey Mouse Club című gyerek-tehetségkutatóban tűntek fel mindketten. Justin Timberlake-kel, Britney egykori barátjával - és most már Cameron Diaz friss vőlegényével - együtt mindhárman innen datálhatják karrierjük kezdetét.

Aguilera szerint Britney bunkó

#alt# Aguilera legutóbbi támadása Britney eljegyzési gyűrűjének szólt, amit az énekesnő az azóta már férjévé vett Kevin Federline-tól kapott (és állítólag ő maga fizetett). Vetélytársnője akkor így nyilatkozott: "Olyan az a gyűrű, mint azok a postán rendelhető gagyik a QVC-n. Pedig ismerem Britney-t: nem annyira bunkó, mint amennyire annak mutatja magát."

Britney szerint Aguilera jól néz ki

Spears mindezek ellenére úgy döntött, megpróbálja új, barátibb alapokra helyezni kapcsolatukat kolléganőjével, és ebbéli törekvésében már írt is egy levelet Aguilerának - állítja a Femalefirst weboldal. Az énekesnő website-ján hivatalos közlemény is megerősíti a nemes szándékot: "Britney szeretne ismét közeli barátnőként tudni maga mellett Aguilerát. Ezért egy levélben megírta neki, hogy szerint Christina milyen jól néz ki és boldognak tűnik mostanában."