horoszkóp

Britney Spears babaruhákat vásárolt

2005.01.19. 11:11
Az énekesnő állítólag elmondta közvetlen munkatársainak, hogy a kilencedik hétben jár. Az esküvő hosszas lebegtetése, valamint a mielőbbi szülésről ömlengő nyilatkozatai után már az sem volna meglepő, ha ez igaz volna.

Britney Spears nemrég egy gagyi rózsaszín melegítőben válogatott babaruhákat a Los Angeles belvárosában lévő Babystyle nevű üzletben, ráadásul még melltartót se vett a feszülős felső alá. Mindez nem túl meglepő, hisz az énekesnő civilben megdöbbentően igénytelenül tud kinézni, valamint abból sem csinált soha titkot, hogy roppantul szeretne gyereket újonnan vásárolt férjétől, Kevin Fedeline-tól. Az üzlet eladói szerint Spears azt is elárulta, hogy már a harmadik hónapban van, bár hivatalos bejelentés ezt eddig nem erősítette meg.

Már alig várja

Az énekesnő legutóbb novemberben, a weboldalán közzétett - és édesanyjának címzett - nyílt levélben nyilatkoztatta ki anyasági terveit. Ebben az állítja: "Én is azért jövök ki olyan jól a mamámmal, mert fiatalon szült. Sokan úgy gondolják, hogy nem szabadna túl fiatalon gyereket vállalni, én viszont úgy érzem, már csak egy dolgot nem próbáltam még, és ez az Isten által is legszebbnek tartott dolog, az anyaság. Már alig várom!" Ha a babaruha-áruházban elejtett bejelentés igaz, Spears már az ömlengő sorok írásának időpontjában is terhes volt.

A férj már rutinos

A 22 éves énekesnő a sajtó hosszas találgatását lezárandó szeptemberben valóban férjhez ment nála négy évvel idősebb háttértáncosához, Kevin Federline-hoz. Azóta már visszavonulását is bejelentette, és nászútjukról is azt tartotta legfontosabbnak közölni, mennyire a teherbeesésre koncentráltak egész végig. A férfinak nem ez lenne az első gyereke: Federline már kétszeres apa előző élettársa, a színésznő Shar Jackson révén, akitől második gyereke tavaly nyáron, szakításuk után született.