horoszkóp

Könyvet ír az exférj a biszex Britneyről

2006.12.01. 16:35
Kevin Federline botránykönyvet ír Britneyről. A könyvben szó esik a popkirálynő állítólagos biszexualitásáról, eltitkolt plasztikai műtétjéről, valamint az is kiderül, milyen az ágyban a világ egykori leghíresebb szűzlánya. A bosszúálló exférj szerint Britney ki fog akadni.
"Már megvan a könyv első vázlata, olyan dolgokat fogok leírni, amiket senki sem tud róla. Szó lesz a szexuális életünkről, arról, hogy milyen volt Britney az ágyban" - ígéri Fed, aki szerint Britney, aki sokáig azt állította, a házasságig ragszkodik a szüzességéhez, "nagyon ideges" lesz a könyv miatt.

Biszex popkirálynő?

"Minden gyönyörű lány vonzódik a lányokhoz valahogyan, ő is vonzónak talált néhány nőt, ám nem történt semmi" - mondta Federline a Sun című bulvárlapnak. A háttértáncosból lett exférj szerint Britney titkos plasztikai beavatkozásokon is átesett második szülése után, mert sehogy sem sikerült megszabadulnia a felesleges kilóktól, így a hasáról zsírleszívással távolították el a hurkákat.

Federline egy pornószínésznővel csalta Britney-t

Eközben fény derült Federline eltitkolt viszonyára is. A rappeléssel próbálkozó táncost még tavaly télen, vagyis Britneyvel való szakításuk előtt látták egy volt pornószínésznővel együtt Las Vegasban - számolt be az MSNBC tévécsatorna. Fed és Kendra Jade állítólag egy barátjuk apartmanjában találkozgattak, 2005 októberétől. "Mindez azonban csak baráti szex volt, nem jártak együtt" - nyilatkozta a forrás, aminek Britney minden bizonnyal nagyon örül.