horoszkóp

Britney Spears bepasizott

2006.12.12. 10:38
Már várható volt. Az egykori pophercegnő botrányos válása és féktelen partizása után előállt az újabb ütőkártyával: új pasit talált. Aki véletlenül a saját zenei producere, hoppá.

Hollywood legújabb bulikirálynője, Britney Spears vasárnap Los Angelesben elővezette a nyilvánosságnak legújabb pasiját - írja a FemaleFirst. Az énekesnőt a Dél-Afrikai származású zenei menedzser, Johanthan "JR" Rotem társaságában látták a The Grove nevű bevásárlóközpontban, ahol előbb megnézték a The Holiday című, kifejezetten elsőrandi-kompatibilis romantikus vígjátékot, majd beültek egy felkapott étterembe vacsorázni.

Demonstratívan csinálja

A The 3rd Stop nevű étteremben Spears aztán belejött: kezdetnek azonnal a férfi ölébe ült, majd demonstratívan smárolt vele egy sort, csak hogy mindenki biztos lehessen benne, hogy ő most pasizik. Spears egyébként barnára festette a haját, talán ezzel gondolja ellensúlyozni viselkedését.

A családban marad

Az énekesnő új embere egyébként nem ismeretlen a zeneiparban, dolgozott többek közt 50 Centtel, a Destiny's Childdal, Snoop Doggal is, és persze ő produceli a nagy visszatérésnek szánt új Spears-albumot, melynek címe Fears Within. A zeneipar diszkrét bája, hogy ugyancsak ő volt a producere Spears válófélben lévő férje, Kevin Federline debütalbumán két dalnak: az America's Most Hated és a Lose Control címűeknek. Igaz, ez a két szám sem volt elég hozzá, hogy K-Fed debütalbuma ne bukjon iszonyatosan nagyot, szóval Britneynek lehet, hogy nem partibébi-imidzsre kéne gyúrni a nagy énekesnői visszatéréshez, hanem keresni valami hozzáértőt.