horoszkóp

Kevin Federline újrakezdené Britneyvel

2007.02.27. 17:22
Pénteken meglátogatta Britneyt volt férje a rehabon, aki ezúttal a gyermekeivel is találkozhatott. A kopasz énekesnőt zavarták a közelében gyógyulók, úgyhogy egy egész kórházi szárnyat kibérelt magának.

Britney édesanyja, Lynne Spears egyedül érkezett a kórházba, majd öt perccel később megérkezett az unokáit szállító autó is. Két órával később indultak vissza, ismét külön, Lynne haza, a gyerekek pedig Kevin Federline tarzanai házába.

Hétvégén a pár egy egyórás találkozást végigsírt és ölelkezett, Federline pedig megígérte Britneynek: "Melletted leszek, ha újra rendben leszel. Csak azt akarom, hogy jól legyél".

A News of the World így írja le a történetet: Kevinnek akkor változtak meg az érzései, amikor meglátogatta volt nejét a kaliforniai klinikán, ahová harmadszorra feküdt be egy héten belül.

Az egyre paranoiásabb sztárt a földön látták fetrengeni, elgyötörten egy koszos kék kapcucnis pulóverben a cigarettájába kapaszkodva.

Egy forrás szerint, "Pár napja még teljesen el voltak hidegülve egymástól, és Britney idegösszeomlása kellett ahhoz hogy Kevin rájöjjön, még mindig szereti. Végre megint törődik vele egy kicsit. Azt mondta mellette lesz amig jobban nem lesz, de nem akarja, hogy bármi nyomás nehezedjen rá míg össze nem szedi magát. Elmondta, hogy átgondolta válásukat, és esetleg lehet még esély arra, hogy újra összejöjjenek"

Britney is azt mondta, hogy nem akarja siettetni a dolgokat, de Kevin jelenléte nagyon megnyugtatta.

Őrült hétvége

Múlt vasárnap röppent fel a hír, hogy az énekesnő öngyilkossággal fenyegetőzött, kicsivel azután, hogy biztonságba helyezték, mert az autók előtt szédelgett malibui háza előtt.

Egy barátja elmondása szerint "Britney zokogott és azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát, ha elveszik tőle a gyerekeit. Két doboz fájdalomcsillapító volt nála, és csak arra várt, hogy véget érjen az őrület."

Föltartotta a gyógyszereket és ezt kiabálta: "Elég! Megteszem! Elegem van az egész kurva cirkuszból!" Szerencsére a közelben volt egy barátnője, akinek sikerült lenyugtatnia.

Jelenleg megfigyelés alatt áll, hogy ne tudjon végezni magával, és az aggódó személyzet még egy pszichiátriai kórtermet is fenntart a számára, ha megint úgy döntene, hogy elhagyja a klinikát.

Az énekesnő menedzsere azonban tagadja az egész öngyilkossági történetet. "Ebből egy szó sem igaz. Szanatóriumban van, és elszomorító, hogy a sajtó ilyen valótlan sztorikat talál ki, míg ő megpróbálja összeszedni magát.

Fehér por helyett feketelista

Mikor Britney másodszor jelentkezett be a kórházba a személyzet átkutatta a csomagját, mert arra gyanakodtak, hogy egy tasak kokaint próbál becsempészni. Ehelyett egy kézzel írott halállistát találtak nála, többek közt Federline és egy pár amerikai paparazzó nevével.

A szemtanú szerint amikor megtalálták nála a listát, heves sírásban tört ki, teljesen össze volt törve. Ezután meztelenre vetkőztették, és úgy motozták meg, hogy semmiképp ne tudjon drogot becsempészni. Nem találtak nála ilyet, de aztán finoman elvették tőle a listát is.

Britney apja, aki egy családi vacsora alkalmával múlt héten már próbálta rávenni lányát hogy kérjen segítséget, múlt csütörtökön elmondta, hogy a lánya egy szegény beteg kislány, és ők csak próbálnak vigyázni rá.

Hozzátette még, hogy a lánya problémái nem abból adódnak amit "egyesek gondolhatnak."

Szárnyat kap

Az énekesnő egyébként megelégelte hogy más betegek is gyógyulni próbálnak ugyanabban a rehabilitációs központban mint ő, ezért az összes környező szobát kibérelte. Ezzel együtt a békés lábadozás már több százezer dollárjába fog kerülni a The Sun forrása szerint.