horoszkóp

Megegyeztek a válásról Britney-ék

2007.03.30. 11:09
Az énekesnő és volt férje megállapodásáról biztos részleteket nem lehet tudni, de a pletykák szerint a gyerekekre közösen felügyelnének, Federline pedig egymillió dollárt kap.

Federline képviselője bejelentette, hogy védence megegyezett Britney Spearsel a válásukban. Az ötórás, ügyvédeik jelenlétében tartott találkozó után, a pár aláírt egy egyezményt, mondta el Michael Sands aki Federline jogi képviselőjének a szóviője.

Federline

Sands nem árult el részleteket a megegyezésről, csak annyit, hogy a gyerekek felügyeletéről, és anyagi kérdésekről szól, Spears képviselője meg még ennyit se.

Míg Britney az elvonón volt majdnem egy hónapig, a gyerekek, átmeneti megállapodásuk alapján közös felügyelet alatt álltak.

Spears november hetedikén adta be a válókeresetet, helyrehozhatatlan ellentétekre hivatkozva. A gyerekeket magánál akarta tartani, míg Federline látogatási jogot kapott volna.

Ő azonban már másnap ellenkeresetet adott be, amiben magának kérte a gyerekeket is, és nem utolsó sorban tartásdíjért is perelt.

A tmz.com titokzatos forrásai tudni vélik, hogy a volt férj egymillió dollárral sétálhat el, míg a gyerekek, a féléves Jayden James, és a másfél éves Sean Preston közös felügyelet alatt maradnak, fele-fele alapon.