horoszkóp

Britney Spears megint exférjére hajt

2007.06.12. 16:41
Miss Spears legújabb ötlete alapján visszacsinálna mindent, feltett szándéka visszatérni az ő Kevinjéhez. Mr. Federline véleménye az ügyben még nem ismert.

A Femalefirst állítása szerint küszöbön áll a családegyesítés: Spears ismét összejövőben van egykori férjével.

A művésznő a napokban Mexikóban ejtőzött, ez pedig remek alkalom volt arra, hogy úton-útfélen hangot adjon abbéli reményének, miszerint nincs még veszve minden, el lehet még simítani azokat a nézeteltéréseket. A New Weekly informátora szerint "Britney nem volt ilyen jó hangulatban ezer éve. Saját bevallása szerint ez annak köszönhető, hogy Kevinnel lassan, de biztosan ismét közelednek egymáshoz."

Exnej és exférj

Novemberi szakításuk óta az ifjú anya nemegyszer elhanyagolta közös gyermekeiket, a 21 hónapos Sean Prestont és a 9 hónapos Jayden Jamest; kicsúszott a talaj a lába alól, ezt pedig véget nem érő partizással gondolta feledtetni. Ámokfutásának a hírhedt 'kopasz énekesnő' jelenet vetett véget. Barátaik most állítólag megdöbbenve értesültek kibékülési terveikről, annál is inkább, mert a szóbeszéd szerint titkos találkáikon Spears könyörgőre fogta a dolgot, és a gyerekek jövőjére hivatkozva kért még egy esélyt egykori férjétől.