horoszkóp

Britney Spears Lindsay Lohanen viccelődik

2007.06.14. 13:39
Az énekesnő weboldalán rajongóit szavaztatja meg arról, mi legyen új albumának címe. A lehetséges címek egyikében még Lindsay Lohan is szerepel.

Britney Spears rajongóit szavaztatja weboldalán arról, mi legyen készülő új albumának címe. A lehetséges választások közt szerepel az "Omg is Like Lindsay Lohan Like Okay Like" verzió, melynek jelentését leginkább talán a "Jesszuskám, tisztára mint az izé, Lindsay Lohan, izé, érted" hangzósor adja vissza. Lohant az elmúlt fél évben leginkább részeg bulizásai okán említi a bulvársajtó, jelenleg pedig különféle függéseiből próbálják kikezelni egy rehabilitációs klinikán. Mivel azonban Spears az elmúlt fél évét szintén puncivillantással, elvonókúrával és idegösszeomlással töltötte, nem világos, hogy ezt valóban gúnyolódásnak szánja-e, vagy inkább önreflexív magábapillantásnak.

A szavazásra buzdító felhívás mindenesetre a dacos "Soha nem fogod úgy látni, mint én, mert te nem vagy én" címet viseli, és csak a rajongói oldal regisztrált tagjai vehetnek részt rajta.

Lánybuli ásványvízzel

Spears egyébként az elvonókúra után sem él bulimentesen: hétfőn este asszisztensével és jelenlegi legjobbarátnőjével, Alli Simssel, valamint pár további ismerőssel csaptak csajbulit a Bel Air-i SHU szusiétteremben, ami az utóbbi időben az énekesnő kedvenc helye. A People szerint az énekesnő és társasága itt mindig egy emeleti különteremben vacsorázik, Spears kedvenc menüje pedig a kaliforniai tekercs salátával. "Boldognak tűnt, élvezte a zenét, a hangulatot, és a kaját. Egyszerűen csak lazított" - számolt be egy szemtanú az este kezdetéről.

A csajok ezután a Guy's és a Winston's nevű bárokat szállták meg: "Allival kéz-a-kézben mászkáltak mindenhova, egy pillanatra se váltak el, végig egymás fülébe sugdolóztak" - mondta a bár egyik vendége később a lapnak. "Britney egy üveg ásványvizet ivott, és úgy tűnt, nagyon jó hangulatban cirkált fel-alá".

Éjjel egy körül a lányok a Joseph's nevű helyen tűntek fel, de addigra már odavolt a jókedv. "Britney elég megfáradtnak tűnt, nem úgy tűnt, mint aki jól szórakozik. Végig Allival dumáltak, az asztalukat meg közben körbezsongták a bár vendégei, mert mindenki vetni akart rá legalább egy pillantást" - számolt be a leszállóágról egy újabb szemtanú, de mivel aztán nem következnek hányós sztorik, úgy tűnik, Spears még jól tudja tartani az absztinenciát.