horoszkóp

Britney túl fiatal, és nevelésre szorul

2007.06.29. 14:45
Kevin Federline úgy érzi, érett személyiség, és felelősségteljes apa, szemben a gyerekes feleségével. Miközben erről egyik barátja nyilatkozott, Britney a válóper közepén bejelentette, nem szeretné, ha gyerekei csonka családban nőnének fel, és egyébként is szereti Kevint.

Kevin Federline úgy tartja, felesége túl fiatal még ahhoz, hogy felelősségteljes anya legyen, hiszen maga is nevelésre szorul. Erről a férj egyik, névtelenséget kérő barátja számolt be a US Weekly-nek, hozzátéve, bezzeg Kevin érett személyiség, imádja a gyerekeit, és még a függőségeivel küzdő Britney-nek is hajlandó gondját viselni.

Mégis szereti Kevint

Exnej és exférj

Kevin Federline és Britney továbbra sem egyezett meg a vagyonmegosztásról. Habár a pár házassági szerződést kötött 2004-ben, az elmúlt hónapokban alku tárgya volt a család közös vagyona. Áprilisban a pár megegyezett, hogy Kevin Federline egymillió dollárt kap a nejétől, holott a becsült vagyona 50 és 100 millió dollár között van. A barátaik biztosra vették, hogy K-Fed nem egyezik majd ki ezzel az összeggel, és a két gyerek, Sean Preston és Jayden James elhelyezéséről is alkudozni fog.

A válást illetően újabb fejlemény, hogy Britney visszavonná a válókeresetet, mert rájött, szereti a férjét, és azt sem szeretné, ha a gyerekei csonka családban nőnének fel. Az énekesnő nemrég Mexikóban járt, ahol az utána érdeklődőknek elmondta, közel sem veszett el minden remény, hogy a férjével rendezzék a viszonyukat. A New Weekly informátora szerint Britney már régen volt olyan jó hangulatban, mint azokban a napokban. Amikor azonban férjével is közölte a terveit, Kevin határozottan kijelentette, egyáltalán nem szeretné kapcsolatukat helyrehozni.