Britney Spears mindent elkövet, hogy elveszítse a fiait

2007.08.18. 15:14
Piálás a gyerekek előtt, pucérkodás a személyzet szeme láttára, könnyed leszbikus flört a nevelőnővel, és üvöltözés a pisis pelenkában hagyott gyerekekkel - eddig ezek a legszaftosabb sztorik, amiket Kevin Federline a közelgő gyerekelhelyezési perhez exneje ismeretségi köréből begyűjtött.

Az elmúlt napokban Britney Spears elvált férje alaposan belehúzott a fiaiért folytatott per előkészületeibe. Két héttel ezelőtt, amikor a bíróság kimondta a válást, a felek még úgy állapodtak meg, hogy egyenlő mértékben viselik a fiúk gondját. Spears azonban azóta is szállítja az olyan sztorikat, amelyek hatására az exférj, Kevin Federline úgy döntött, harcba száll a fiúkért, mert anyjuk mellett nincsenek biztonságban. Bár az sem zárható ki, hogy a játszma a pénzről is szól, Spears az elmúlt hetekben szinte naponta szállította azokat a sztorikat, amik exférje javára billentik a mérleget. K-Fed és ügyfédje, Vince Kaplan ezért az elmúlt heteket szorgos nyomozással, információgyűjtéssel és Spears legközelebbi ismerőseinek beidézésével töltötte.

Hétfőn éjjel Alli Sims, a nej unokatestvére és asszisztense kapott idézést, ami szerint tanúskodnia kell majd a perben, de Spears testőrének - és a hírek szerint rövid ideig pasijának -, Damion Shippennek is kézbesítettek egy ugyanilyet. Az énekesnő gyerekei mellett dolgozó nevelőnők is jó eséllyel idézhetőek lesznek, ha igazak azok a sztorik, amiket a US Magazine begyűjtött.

Testi-lelki barátkozás

A legkülönösebb mindezek közt, hogy második gyereke, Jayden születése előtt Spears utasította Sean Preston nevű fiának akkori nevelőnőjét, hogy aludjon velük az ágyban. Ezt alátámasztja egy másik nevelőnő sztorija, aki szerint Spears kikezdett vele. Volt asszisztenséhez, Shannon Funkhoz pedig barátai szerint egyértelmű leszbikus viszony fűzte, és természetesen jelentkezett egy középiskolai osztálytárs is, aki azt állítja, Spears már akkor is próbálkozott a lányoknál - őt például le is smárolta.

A TMZ szerint egyébként Funk a következő, aki hamarosan megkapja az idézést Federline ügyvédeitől: a szexkapcsolat mellett valószínűleg arról az OK!-magazinos fotózásról is kérdezik majd, amelyen kirúgása előtt nem sokkal ő is jelen volt. Ez volt az az emlékezetes alkalom, amelyen Spears totál kiütve jelent meg, végighányta magát, és kutyaszar-takarításra használt egy többezer dolláros ruhát.

Az anya, aki mindenre képes

A leszbikus viszonyok mellett azonban a gyerekelhelyezési perben sokkal nagyobb hangsúlyt kaphat az, mennyire képes anyaként helytállni az énekesnő. Jópár volt alkalmazottja nyilatkozott már a lapoknak - ezek alapján úgy tűnik, leginkább sehogy.

#sub#

Egyikük például az angol The Sunnak azt állította, Spears "a gyerekei orra előtt iszik. Eleinte a pia segített neki ellazulni, hogy ne legyen olyan ingerült, de ahogy egyre többet piál, egyre jobban szétcsúszik, és ilyenkor a dadáknak kell átvenni tőle a gyerekek felvigyázását". Az sem feltétlenül megfelelő szülői viselkedés, hogy Spears exhibicionista módon mutogatja magát: "Bármikor levetkőzik a személyzet előtt, legyen az a dada, vagy bárki más. Aztán kérdezget: 'Szexi vagyok?' 'Jól nézek ki?', és olyanokról beszél, mik a kedvenc szexpozíciói. Iszonyú zavarbaejtő tud lenni". Ilyesmi ráadásul nem csak otthon fordul elő az énekesnővel: két hete az Allure magazinnak adott interjú közben is toplessre vetkőzött, múlt héten pedig klipforgatásán dobálta le a ruháit és imitált szexet az úszómedencében egy statisztával.

A Star magazine forrásai szerint az énekesnő úgy próbálja megoldani, hogy fiai, a közel kétéves Sean Preston és a 10 hónapos Jayden James átaludják az éjszakát, hogy késő éjjelig nem fekteti le a fiúkat, ha pedig mégis elalszanak, felébreszti őket. Ha sírnak, cumisüveggel tömi be a szájukat, amibe cukros üdítőt és egyéb, a fogakra káros, felnőttek számára sem egészséges italokat adagol (például kávét és koffeintartalmú üdítőket is, mert hát attól se alszanak). Az se lehetetlen, hogy Spears azért érezte szükségét, hogy kifehéríttesse a fiúk fogát, mert sok cukortól azok már most rohadnak – más kérdés, hogy ez ellen nem fogfehérítéssel kellene küzdeni. Egy inkognitóban nyilatkozó alkalmazottja szerint az egész fogfehérítés-projekt azon bukott meg, hogy Sean Preston tiltakozva sírni kezdett, mire anyja idegesen odavágta a fogfehérítő tapaszt, és azt üvöltötte a „Jó, akkor majd ilyen ronda marad a fogad!”.

A fiúk sorsa egyébként se irigylésreméltó: tisztába tenni őket szintén nem Spears kedvenc elfoglaltsága, ezért akár órákig is ücsörögnek átázott pelenkában, míg végre valamelyik alkalmazott megszánja őket és elvégzi a feladatot. Spears testi jóllétük mellett a lelkivilágukra sincs a legjobb hatással: felnőttkorukban jó eséllyel hosszú időbe és jópár pszichológusra költött dollárba kerülhet kiheverniük majd, hogy anyjuk "Ha ideges, üvöltözik a gyerekekkel. Egyszer azt is mondta nekik, hogy ’Tévedés voltatok! Csak idegesítetek, nyűg vagytok, és ti tehettek róla, hogy az apátok elhagyott’” – idézi a Star a nyilatkozó állítólagos bennfentest.

Az apa, aki egy szent

A kiegyensúlyozott tájékoztatás végett a TMZ azt is hírül adta, mikor az énekesnő két napja kivételesen a gyerekülésbe szíjazta kisfiát ahelyett, hogy a szokott módon, az ölében tartva vezetett volna. Spears ekkor egy étterembe tartott, ahol példás módon megvacsoráztatta a fiúkat, elhessegette a prédára gyűlő paparazzókat, sőt saját maga vitte el őket a mosdóba pelenkát cserélni. Más kérdés, hogy mindez éjfél körül történt.

#sub#

A bíróság egy csütörtöki meghallgatáson szeptember 14-re tűzte ki az első tárgyalást az ügyben. Az énekesnő állítólag sírva távozott erről a meghallgatásról, de a TMZ információi szerint pár órával később már egyáltalán nem volt szomorú: a nemrég még Cameron Diazzal hírbe hozott Chriss Angel nevű mágussal mulatott a Beverly Hills-i Towers Hotel bárjában. „Végig egymás kezét fogták, nagyon meghitten viselkedtek”- állítják a szemtanúk, és azt is, hogy a pár később eltűnt a szálló egyik lakosztályában, ahonnan legközelebb csak hajnali négy körül kerültek elő. A bűvész persze mindent tagad. Állítása szerint nem volt szex, csak munkamegbeszélést tartottak.

Federline eközben komoly előkészületeket tett a jóapasági projekt sikerres teljesítésére. A 24Sizzler.com szerint már most valóságos szent: házát teljesen gyerekbiztosra alakíttatta át, teljesen visszavett a kanbulizós Las Vegas-i partikból, és „sokkal érettebben viselkedik. Ma már szinte lehetetlen elhívni bárhova is. Nem akar partizni, inkább otthon ül a gyerekekkel”.